Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει μια χλιδάτη ζωή μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα στη Σαουδική Αραβία.

Εν τω μεταξύ, έχουν διάφορα ακίνητα διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο και, ένα από αυτά, μόλις το έχουν βάλει προς ενοικίαση για 10.000 ευρώ το μήνα. Πρόκειται για την έπαυλη La Finca, όπου έχουν γυριστεί οι δύο σεζόν του «Ι am Georgina» στο Netflix.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Προκαλεί ίλιγγο το αστρονομικό ποσό της διαμονής του στη Σαουδική Αραβία!

Η κατοικία στη Μαδρίτη έχει έκταση 4.000 τετραγωνικά μέτρα, τέσσερις ορόφους και ένα τεράστιο γκαράζ όπου, περιέργως, εξακολουθούν να παραμένουν μερικά από τα high-end αυτοκίνητα του σημερινού επιθετικού της Al-Nassr .

Όπως γράφει το marca.com που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, είναι ένα σπίτι με πολλά υπνοδωμάτια, μπάνια, δωμάτια και μια πλήρη ομάδα ασφαλείας. Επιπλέον, έχει ιδιωτική ασφάλεια.

Το Netflix

Το La Finca ήταν το μέρος που επέλεξε το Netflix για τα γυρίσματα των δύο πρώτων σεζόν που μεταδόθηκε από το «I am Georgina», το ντοκιμαντέρ για τη φιγούρα του μοντέλου και συντρόφου του διεθνή επιθετικού.

Στη σειρά, όπως μπόρεσαν να παρατηρήσουν οι θεατές, η διακόσμηση του σπιτιού είναι πολύ ιδιαίτερη και, επιπλέον, περιβάλλεται από έναν τεράστιο κήπο και μια μεγάλη βεράντα με πισίνα.

Τα 10.000 ευρώ το μήνα προφανώς δεν είναι για όλες τις τσέπες. Αλλά, αναμφίβολα, είναι μια μοναδική ευκαιρία να ζεις περιτριγυρισμένος από πολυτέλεια και να κοιμάσαι στα ίδια δωμάτια όπου κάποτε έζησε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης , που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία στην πρωτεύουσα της Μαδρίτης.

Το παλάτι σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Χοακίν Τόρες και μοιάζει με σύγχρονο καταφύγιο καθώς διαθέτει γιγάντιους τοίχους από σκυρόδεμα και ξύλινα πάνελ. Στο μπροστινό μέρος, τα αρχικά του Ρονάλντο είναι χαραγμένα στα χερούλια της πόρτας.

Εσωτερικά, τα κυρίαρχα υλικά της κατοικίας είναι το γυαλί και το μάρμαρο. Σε άλλα σημεία, τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στους γύρω κήπους και αφήνουν άφθονο φυσικό φως να μπει στους χώρους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι