Τη μόνιμη κατοικία στην οποία θα διαμείνει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, φαίνεται πως βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος διέμενε μαζί με την οικογένεια του, τη συνοδεία και την ασφάλεια του σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο από τον Ιανουάριο. Πόσο κόστισε η διαμονή του στο Four Seasons; Το ποσό προκαλεί ίλιγγο!

Μην ξεχάσεις να μάθεις… όσα δεν ξέρεις για τη στοιχηματική fonbet

Η επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ευδοκίμησε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί τον Δεκέμβριο από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, για λογαριασμό της Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε με τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας ένα μυθικό συμβόλαιο, καθώς τα 200 εκατομμύρια ευρώ που θα λαμβάνει ετησίως, τον καθιστούν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, αλλά και τον κορυφαίο αθλητή σε ετήσιες απολαβές που υπήρξε ποτέ.

Τα χρήματα λοιπόν είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Ρονάλντο, κάτι που φάνηκε και από την απόφαση του να… χρυσοπληρώσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Ριάντ, όπου διέμενε. Όπως έγινε γνωστό, ο Ρονάλντο πλήρωνε 250.000 λίρες το μήνα για να νοικιάσει 17 δωμάτια σε δύο ορόφους, τα οποία στέγαζαν τον ίδιο, την οικογένειά του και τη συνοδεία του.

Ο ίδιος μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του διέμεναν στην Προεδρική Σουίτα που κοστίζει 3.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει στον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου, καθώς απαιτείται ξεχωριστή συμφωνία για να την κλείσει κάποιος.

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναζήτησης μιας μόνιμης κατοικίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από το ξενοδοχείο Four Seasons, με πηγές της “Mirror” να αναφέρουν ότι μετακόμισε σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα με τεράστια παρουσία ασφαλείας και εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, καταστήματα, γυμναστήρια και άλλες ανέσεις.

Πηγή έμπνευσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Αναμφίβολα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόκειται για τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί τόσο στην Αλ Νασρ, όσο και στη Σαουδική Αραβία. Άπαντες αντιμετωπίζουν σαν θεό τον Πορτογάλο, ο οποίος έχει βοηθήσει σημαντικά τους συμπαίκτες του να αλλάξουν τη διατροφή τους και να βελτιώσουν το ποδόσφαιρό τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διατροφολόγος της Αλ Νασρ, Jose Blesa, δήλωσε: «Ο Κριστιάνο μας έχει βοηθήσει πολύ. Είναι σε κορυφαίο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να τρώει για να διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι αλήθεια ότι δεν μπορούμε να του διδάξουμε τίποτα, αντίθετα δημιουργεί ένα σχολείο γύρω του. Οι υπόλοιποι παίκτες κάνουν αυτό που κάνει. Από τότε που είναι εδώ, όλοι οι παίκτες προπονούνται πιο έντονα και ακολουθούν μια πιο αυστηρή δίαιτα. Αποτελεί έμπνευση για αυτούς”.

Εντυπωσιάζει στην Αλ Νασρ

Με τις επιδόσεις του στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει πως μόνο για… τουρισμό δεν πήγε στη Σαουδική Αραβία. Αντίθετα, ο Πορτογάλος είναι ασταμάτητος και το Σάββατο (25/02) σημείωσε χατ τρικ σε ένα ημίχρονο, στο εκτός έδρας παιχνίδι της Αλ Νασρ κόντρα στην Αλ Νταμάκ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΗΑΕ. Ο CR7 έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με πέναλτι στο 18’, έκανε το 2-0 στο 23’, ενώ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε και τρίτο τέρμα, με το 3-0 να μένει ως το τέλος του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει συμμετοχή στα τελευταία δέκα γκολ της Αλ Νασρ, έχοντας σημειώσει τα οκτώ απ’ αυτά, ενώ έχει βγάλει δύο ασίστ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο χατ – τρικ που σημειώνει με τη φανέλα της Αλ Νασρ, καθώς πέτυχε το πρώτο στις 09/02 κόντρα στην Al Wehda. Μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών η ομάδα του φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος και στο +2 από τη 2η Αλ Ιτιχάντ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι