Το 72% των υπευθύνων του ΙΤ πιστεύουν ότι οι μεταβολές στον τρόπο εργασίας εκθέτουν τον οργανισμό τους σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο. Το ιδιαίτερα διαμοιρασμένο ΙΤ περιβάλλον δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου και απαιτεί από τους οργανισμούς να αναθεωρήσουν την προσέγγισή τους για την ασφάλεια και την ανάκτηση των δεδομένων και των συστημάτων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο η Dell Technologies ανακοίνωσε νέες υπηρεσίες και λύσεις ασφαλείας για να βοηθήσει τους οργανισμούς να προστατεύονται από απειλές, αντιμετωπίζουν επιθέσεις και να προστατεύουν τις συσκευές, τα συστήματα και τις cloud υποδομές τους.

Τι είναι οι απάτες pig butchering που σας αδειάζουν τον τραπεζικό λογαριασμό

Οι νέες προτάσεις ασφαλείας της Dell βοηθούν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών, ώστε οι οργανισμοί να μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο και να προστατεύσουν την επιχείρησή τους. Πιο συγκεκριμένα, η λύση Dell Technologies Managed Detection and Response Pro Plus αποκλείει τις διαδρομές των κυβερνοεπιθέσεων και επιταχύνει την ανάκτηση ενώ η λύση Dell Secured Component Verification προσφέρει διευρυμένη επιλογή μέσω cloud, παρέχοντας πρόσθετη διασφάλιση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Επιπλέον, η λύση Dell Product Success Accelerator for Cyber Recovery συμβάλλει στην προστασία κρίσιμων δεδομένων από απειλές στον κυβερνοχώρο ενώ η εταιρεία επεκτείνει συνολικά τις δυνατότητες threat management σε τελικά σημεία, δίκτυα και cloud με την προσθήκη του CrowdStrike

«Η συνεργασία μας με την Dell Technologies είναι πολύτιμη για την επίτευξη των ΙΤ στόχων μας, διασφαλίζοντας παράλληλα τα δεδομένα μας και τις ευαίσθητες πληροφορίες των ασθενών σε μια εποχή που τα ιδρύματα παροχής περίθαλψης αποτελούν πρωταρχικούς στόχους των κυβερνοεπιθέσεων.» δήλωσε ο Θεόδωρος Φωτιάς, αντιπρόεδρος υποδομών IT στο Phoenix Children’s Hospital. «Οι λύσεις ασφαλείας της Dell μας προσφέρουν την ηρεμία που χρειαζόμαστε ώστε να επικεντρωθούμε σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή έρευνα και φροντίδα στους ασθενείς μας».

«Η ασφάλεια είναι χαραγμένη στο DNA της Dell. Είναι ενσωματωμένη στις λύσεις, την υποδομή, την αλυσίδα εφοδιασμού και τα προϊόντα μας», δήλωσε ο Matt Baker, Senior VP Corporate Strategy, Dell Technologies. «Το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας μας, βοηθά τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις πιο δύσκολες προκλήσεις ασφάλειας και να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη πολυπλοκότητα προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς τα δίκτυα, οι συσκευές και τα συστήματα τους. Βοηθάμε τους πελάτες να ενισχύσουν την ανθεκτικότητά τους σε ένα απαιτητικό περιβάλλον».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Ψηφιακός μετασχηματισμός: Πρώτοι στα social media, ουραγοί στις τραπεζικές συναλλαγές
Οικονομία |

Η σχέση των Ελλήνων με τις ψηφιακές τεχνολογίες - Τα social media και οι τραπεζικές συναλλαγές

Πώς υιοθετούν οι επιχειρήσεις τις ψηφιακές τεχνολογίες; Πώς χρησιμοποιούν οι πολίτες τις δημόσιες και άλλες υπηρεσίες στο διαδίκτυο; Ποια είναι η συμμετοχή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;