Προσφορά 5 δισεκατομμυρίων λιρών για την εξαγορά του 100% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατέθεσε ο Σεΐχης Τζασίμ, λίγο πριν λήξει η προθεσμία την Παρασκευή στις 10 το βράδυ ώρα Αγγλίας, σύμφωνα με το Sky Sports.

Η πρόταση ρεκόρ επισκιάζει τη συμφωνία των 4,8 δισεκατομμυρίων λιρών που βρίσκεται σε εξέλιξη για την αγορά της ομάδας του NFL, Washington Commanders, αλλά εξακολουθεί να υπολείπεται της αποτίμησης του συλλόγου από τους Glazers, η οποία ανέρχεται περίπου στα 6 δισεκατομμύρια λίρες.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βουτιά στη μετοχή

Οι διεκδικητές

Εν τω μεταξύ, η πιθανολογούμενη προσφορά του επενδυτικού ταμείου Elliott για μειοψηφικό μερίδιο στον σύλλογο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Επιπλέον, όσον αφορά την πρόταση του Sir Jim Ratcliffe, αυτή περιλαμβάνει ένα ποσοστό άνω του 50%, αλλά επιτρέπει στην οικογένεια Γκλέιζερ να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό της βρετανικής ομάδας.

Ο τελευταίος γύρος προσφορών φέρνει τον σύλλογο ένα βήμα πιο κοντά στον τερματισμό του πεντάμηνου σήριαλ, που ξεκίνησε από τότε που οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι σκέφτονται να πουλήσουν τη Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2022.

«Η καλύτερη προσφορά»

«Άνθρωποι κοντά στον Σεΐχη μου έλεγαν ότι είναι πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η καλύτερη προσφορά», δήλωσε ο επικεφαλής ρεπόρτερ του Sky Sports News Kaveh Solhekol.

«Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κανένας που να πλησιάζει σε αυτό. Είναι για το 100% του συλλόγου, ενώ επιπλέον θα διατεθούν χρήματα όχι μόνο στον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ αλλά και για τη βελτίωση της υποδομής γύρω από τον σύλλογο», ανέφερε.

Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια Glazer και ο όμιλος Raine, που βοήθησε να ολοκληρωθεί η πώληση της Chelsea στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Todd Boehly πέρυσι, αναμένεται να εξετάσουν τις προσφορές και να αποφασίσουν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι