Οι Μιλγουόκι Μπακς αν και τερμάτισαν πρώτοι στην Ανατολή και με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ, τα βρήκαν σκούρα στον πρώτο κιόλας γύρο των playoffs από τον Τζίμι Μάτλερ και τους… σκληρούς του Μαϊάμι που τους απέκλεισαν με 4-1 στις νίκες.

Ο προπονητής Μάικ Μπούντενχολζερ, κρίθηκε εκ των βασικών υπεύθυνων για τον αποκλεισμό αυτό και αποτέλεσε σχεδόν άμεσα παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Από τότε σχεδόν καθημερινά γίνονται συζητήσεις, γράφονται ονόματα και υπάρχει κινητικότητα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Ελαφιών.

Υπάρχει το δέλεαρ του να προπονεί κάποιος τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό από μόνο του φαίνεται πως δεν αφήνει ασυγκίνητους αρκετούς προπονητές, με τη λίστα να απαριθμεί ονόματα όπως αυτά των Κένι Άτκινσον, Σκοτ Μπρουκς, Έϊντριαν Γκρίφιν, Τζέιμς Μπορέγκο και Τσαρλς Λι, μέχρι πρότινος άνθρωπος του επιτελείου του Μπούντενχολζερ.

Έρχεται τώρα το Yahoo Sports να προσθέσει μάλιστα άλλα δύο ονόματα που αφορά όχι ελεύθερους προπονητές αλλά δεσμευμένους με ομάδες της Λίγκας. Πρόκειται για τον Τάιρον Λου και τον Μόντι Γουίλιαμς.

Ο Λου, που έχει αγωνιστεί για τους Μπακς τη σεζόν 2008-2009, έχει εμπειρία πρωταθλητισμού έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ως παίκτης με τους Λέικερς (2001-2002) και ένα ως προπονητής το 2016 με τους Καβαλίερς του ΛεΜπρον Τζέιμς, ενώ από το 2020 ποπονεί του Λος Άντζελες Κλίπερς.

Από την άλλη ο Μόντι Γουίλιαμς προπονεί από το 2019 τους Φοίνιξ Σανς, με τη δουλειά του να αναγνωρίζεται καθώς αναδείχθηκε ως προπονητής της χρονιάς στη Λίγκα το 2022 και εκλέχθηκε και προπονητής της Team LeBron του All Star Game του Κλίβελαντ το 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι