Διαφημιστικά έσοδα εκατ. δολαρίων, χορηγίες, συμβόλαια, μετοχές ποδοσφαιρικής ομάδας, είναι μόνο μερικά από τις δραστηριότητες και τα επιχειρηματικά βήματα της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Σε επιχειρηματικό επίπεδο, Γιάννης, Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, έχουν πολλούς τομείς να διαχειριστούν. Στο πλαίσιο αυτό, ίδρυσαν μια εταιρεία η οποία θα τους βοηθήσει. Πρόκειται για την Ante Inc. όπως ανακοίνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Σκοπός της είναι να συγκεντρώνει και να επιβλέπει όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας.

«Των φρονίμων τα παιδιά…»: Οι προφητικές επενδύσεις του Greek Freak πριν το κραχ της SVB

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στην 11η σεζόν του στο NBA, είναι ενθουσιασμένος για τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να διασταυρώνονται με την πορεία του. Τα τελευταία χρόνια έκανε επενδύσεις σε αθλητικούς οργανισμούς, όπως την Νάσβιλ και τους Μιλγουόκι Μπρούερς, στo fund Calamos, συνεργάζεται με την Ready και με την Nike, ενώ ξεκίνησε το ίδρυμα Τσαρλς Αντετοκούνμπο. Καθώς η οικογένεια κοιτάζει το μέλλον, αυτή ήταν η στιγμή για να προκύψει η Ante Inc.

«Είχα επιτυχίες στο γήπεδο και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα για να γίνομαι καλύτερος. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να χτίζεις και έξω από το γήπεδο», ήταν τα λόγια του Γιάννη που συνέχισε: «Η Ante Inc. είναι μόνο η αρχή. Η οικογένειά μου χτίζει μία επιχείρηση για την οποία μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Είχα το προνόμιο να μάθω από επαγγελματίες τη σημασία του να είσαι επιτυχημένος και εκτός γηπέδου, οπότε αυτή ήταν η στιγμή εγώ και η οικογένειά μου να ξεκινήσουμε να χτίζουμε και έτσι».

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλει να επηρεάσει τον κόσμο. Καθώς η οικογένεια ξεκινά να βάζει τα θεμέλια, η Ante Inc. θα επιβλέπει όλα τα brands της, τους οργανισμούς και όλες τις επιχειρήσεις της. «Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ευκαιρίες που έχουμε. Εργαζόμαστε σκληρά εντός κι εκτός παρκέ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε την Ante, Inc.», σχολίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Επικεφαλής της Ante Inc. θα είναι ο Ντίλαν Γουόντρα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ο Κώστας Τσιγκουράκος θα είναι Οικονομικός Διευθυντής και ο Γιώργος Πάνου Chief Marketing Officer. Η Ante, Inc. θα έχει φυσική παρουσία τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Ελλάδα, όμως τη στιγμή που η οικογένεια δεν σταματά να μαθαίνει και να ωριμάζει στο γήπεδο, έχει τις ίδιες φιλοδοξίες για να ωριμάσει και έξω από αυτό».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.