Ακόμα μια πρωτιά… εκτός γηπέδων αυτή τη φορά, κατέκτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού αναδείχτηκε ως ο υψηλότερα αμειβόμενος χρήστης στο Instagram, ξεπερνώντας την Κάιλι Τζένερ, εξασφαλίζοντας 2,40 εκατομμύρια δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση λόγω του τεράστιου φανατικού κοινού που έχει και των συνεργασιών του με εξέχουσες μάρκες.

Σε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα, ο Πορτογάλος σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, εξασφάλισε την πρώτη θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα ως νο1 κερδισμένος του Instagram.

To «κόλλημα» του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα ρολόγια συνεχίζεται

Άφησε δεύτερη την Κάιλι Τζένερ

Με το εντυπωσιακό ποσό των 2,40 εκατομμυρίων δολαρίων ανά χορηγούμενη ανάρτηση, ο 38χρονος επιθετικός της Αλ Νασρ ξεπέρασε τη σταρ του ριάλιτι Κάιλι Τζένερ, η οποία κερδίζει 1,89 εκατομμύρια δολάρια ανά χορηγούμενη ανάρτηση.

Ο Ρονάλντο, που αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, τα σημαντικά κέρδη του είναι αποτέλεσμα των συνεργασιών του με μεγάλες μάρκες όπως η LiveScore, η Therabody και η Binance, όπου προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον λογαριασμό του στο Instagram.

Εν τω μεταξύ, η 25χρονη Κάιλι Τζένερ, έχει επίσης κεφαλαιοποιήσει τη φήμη της, αξιοποιώντας την επιρροή της για την προώθηση εμπορικών σημάτων όπως ο γίγαντας της μόδας Jean Paul Gaultier, καθώς και τα δικά της εγχειρήματα, Kylie Cosmetics και Kylie Swim.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι