Μερίδιο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ρολογιών Chrono24 GmbH αγοράζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει το Bloomberg.

Ο Ρονάλντο εντάσσεται στους υφιστάμενους μετόχους της Chrono24, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών εταιρειών επενδύσεων και του προέδρου της LVMH Mπερνάρ Αρνό. Η εταιρεία – η οποία αποτιμάται πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια – δεν αποκάλυψε το μέγεθος της συμμετοχής του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Προκαλεί ίλιγγο το αστρονομικό ποσό της διαμονής του στη Σαουδική Αραβία!

Η αγορά μεταχειρισμένων ρολογιών

Η αγορά μεταχειρισμένων ρολογιών αναμένεται να επεκταθεί κατά 75% μέχρι το τέλος της δεκαετίας, φθάνοντας τα 35 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (39,6 δισεκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με την Deloitte. Τα έσοδα από τα μεταχειρισμένα ρολόγια θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τις πωλήσεις των νέων ρολογιών μέχρι το 2033, σύμφωνα με την LuxeConsult, μια ελβετική εταιρεία ανάλυσης και παροχής συμβουλών.

Γνωστός για την ποικιλόμορφη προσωπική συλλογή πολυτελών ρολογιών αξίας εκατομμυρίων, ο Ρονάλντο φοράει μάρκες από Rolex μέχρι πιο φανταχτερά ρολόγια των Jacob & Co., Girard-Perregaux και Franck Muller.

Η Chrono24

Η Chrono24 είναι η μεγαλύτερη  διαδικτυακή αγορά ρολογιών πολυτελείας, με έως και μισό εκατομμύριο ρολόγια να είναι καταχωρημένα από εμπόρους και ιδιώτες πωλητές στην πλατφόρμα.

Μετά από μια πρωτοφανή άνοδο το 2021 και το πρώτο τρίμηνο του 2022, οι τιμές για τα πιο περιζήτητα ρολόγια πολυτελείας των Rolex, Patek Philippe και Audemars Piguet έχουν μειωθεί απότομα και βρίσκονται κοντά σε χαμηλά δύο ετών, σύμφωνα με στοιχεία της Subdial, μιας άλλης διαδικτυακής πλατφόρμας συναλλαγών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Chrono24 μείωσε περίπου το 13% του εργατικού δυναμικού της τον Ιανουάριο και αναδιάρθρωσε ορισμένες από τις δραστηριότητές της εν μέσω ύφεσης.

«Οι τιμές για πολλά μοντέλα Rolex σταθεροποιούνται, ενώ για τα πιο δημοφιλή ρολόγια Patek και Audemars Piguet, συμπεριλαμβανομένων των Nautilus και Royal Oak, εξακολουθούν να πέφτουν, αν και με πολύ πιο αργό ρυθμό από πέρυσι», δήλωσε ο συνδιευθύνων σύμβουλος της Chrono24, Tim Stracke.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι