Τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη, του Κωνσταντίνου Ζέρβα και του Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά αντίστοιχα, ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία.

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Πατούλης

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

Ο Κώστας Μπακογιάννης όπως και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι η δεύτερη φορά που διεκδικούν τη δημαρχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, ενώ ο Γιάννης Μώραλης κατεβαίνει για τρίτη φορά υποψήφιος έχοντας διατελέσει δύο θητείες ως δήμαρχος Πειραιά.

Χθες η ΝΔ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής, ο οποίος αναμένεται να συναντηθεί σήμερα στις 14:00 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και αυτή του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λέσβο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν