Τα επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ανάγκασαν την UEFA να κάτσει στο τραπέζι και να κάνει συσκέψεις για να μην επεκταθεί περισσότερο το θέμα.

Έτσι το μήνυμα που μετέφεραν σε ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν αυστηρό για να αποφευχθούν τα οποιαδήποτε… παρατράγουδα. Η εντολή ξεκάθαρη. Το γήπεδο να είναι σαν… εκκλησία αφού χαρακτηριστικά ειπώθηκε η φράση: «Όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι στραμμένα εδώ και μάλιστα όχι για τους λόγους που θέλουμε».

Νέα Φιλαδέλφεια: Γονείς των Κροατών συλληφθέντων συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εξωτερικών στο Ζάγκρεμπ

Δεν θέλουν να δουν υπεράριθμους οπαδούς ή οπαδούς που έχουν μπει χωρίς εισιτήριο, κανένα καπνογόνο, πυρσό, λέιζερ, Η εντολή αυτή βέβαια ισχύει και για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Μία παρόμοια εντολή είχε δοθεί στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Χάιντουκ Σπλιτ στην «Τούμπα» οπού σε αυτή την περίπτωση η τιμωρία είχε αποφασιστεί. Αν προέκυπτε κάποιο παράπτωμα την ώρα του αγώνα οι αναμετρήσεις για τα play-offs του Europa Conference League θα παίζονταν χωρίς κόσμο.

«Σφίγγει ο κλοιός»

Eν τω μεταξύ, σφίγγει ο κλοιός γύρω από το δράστη της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, την ώρα που νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα από την αιματηρή επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι Αρχές εξετάζουν σε βάθος στα εγκληματολογικά εργαστήρια τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από κάμερες ασφαλείας, ενώ πλέον ελέγχουν,  τα βίντεο και τις φωτογραφίες που υπάρχουν στα κατασχεμένα κινητά των Κροατών χούλιγκαν προσπαθώντας να εντοπίσουν τον άνδρα που έδωσε το θανάσιμο χτύπημα στον 29χρονο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα