Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να κάνει τα δικά στην Αμερική και αυτή την φορά ο Αργεντίνος σκόραρε στο επιβλητικό 1-4 απέναντι στη Φιλαδέλφεια για να οδηγήσει την Ίντερ Μαϊάμι στον τελικό του Leagues Cup κόντρα στην Νάσβιλ των αδερφών Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα έφτασε τα 9 γκολ σε 6 σερί αγώνες με την φανέλα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνοντας την μία υπολογίσιμη δύναμη στην χώρα από το… πουθενά. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/8, 04:00) είναι έτοιμος να σηκώσει την πρώτη κούπα με την καινούρια του ομάδα έχοντας δίπλα του τους Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα.

Η θρυλική αγκαλιά Μέσι-ΛεΜπρόν πριν το ντεμπούτο του Αργεντινού

Το γκολ του «πούλγκα» άνοιξε στόματα καθώς επιχείρησε ένα συρτό σουτ από τα 30 μέτρα το οποίο δεν μπορούσε να σταματήσει ο τερματοφύλακας κάνοντας το 0-2 ενώ και ο Άλμπα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα για το 0-3.

«Αστρονομική» αμοιβή

Ο Λιονέλ Μέσι θα εισπράττει περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα από το σύνολο της ομάδας της Ίντερ Μαϊάμι και 638 φορές περισσότερα από τις ετήσιες αποδοχές των χαμηλότερα αμειβόμενων παικτών του MLS.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Βραζιλίας «O’ Globo», λαμβάνοντας υπόψη τις αναφορές των ΜΜΕ για τις αποδοχές του Αργεντινού αλλά και το συμβόλαιο που είχε με την Παρί Σεν Ζερμέν (σ.σ: 40 εκατομμύρια ευρώ), θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον περισσότερο από πέντε φορές τον μισθό του πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στο MLS, του Ελβετού μέσου της Σικάγο Φάιαρ Χερντάν Σακίρι, ο οποίος λαμβάνει 8,153 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι