Τον πρώτο του τίτλο στην Σαουδική Αραβία, πανηγύρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Αλ Νασρ στον πρώτο της τίτλο στο Arab Club Champions Cup, αφού σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 2-1 στην παράταση επί της Σαουδαραβικής Aλ Χιλάλ το Σάββατο, όπως αναφέρει το Reuters.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επενδύει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ρολογιών Chrono24

Στο τουρνουά συμμετείχαν κορυφαίοι αραβικοί σύλλογοι της περιοχής και συγκεκριμένα ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ, το Μαρόκο, την Τυνησία και την Αλγερία.

Αμφίρροπο ματς

Η γεμάτη αστέρια ομάδα της Aλ Νασρ είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο με τους Μανέ, Φοφανά και Μπρόζοβιτς.

Το παιχνίδι στο γήπεδο King Fahd Sports City παρέμεινε χωρίς γκολ μέχρι τα έξι πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Mάλκομ της Αλ Χιλάλ έκανε τη σέντρα και βρήκε τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του Μίκαελ, ο οποίος έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ με κεφαλιά.

Για να ρίξει «αλάτι στις πληγές» των οπαδών της Αλ Νασρ , ο 27χρονος μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Ρονάλντο, καθώς έτρεξε προς τη σημαία του κόρνερ και πήδηξε στον αέρα.

Με «λυτρωτή» τον Κριστιάνο

Αυτό φάνηκε να πεισμώνει τον Κριστιάνο, ο οποίος ισοφάρισε στο 74ο λεπτό, σκοράροντας για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ο Ρονάλντο διπλασίασε τα γκολ του και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, όταν σκόραρε με κεφαλιά από κοντινή απόσταση.

Προς το τέλος της αναμέτρησης φούντωσαν οι ανησυχίες για πιθανό σοβαρό τραυματισμό, όταν ο Ρονάλντο απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουση στο δεύτερο μέρος της παράτασης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι