«Θλίψη για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά» όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης επίσης αναφέρει: «Η επιχειρηματική κοινότητα του Πειραιά αισθάνεται πληγωμένη, αλλά και θυμωμένη για την αποτρόπαια ενέργεια που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά».

Βαρβιτσιώτης για Blue Horizon: Ζητώ συγγνώμη για τη λανθασμένη διατύπωση

«Πληγωμένη για τον τραγικό θάνατο του άτυχου Αντώνη και ταυτόχρονα θυμωμένη γιατί μια απάνθρωπη ενέργεια, για την οποία έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη, κινδυνεύει να σπιλώσει συλλήβδην στα μάτια της κοινής γνώμης, την ασφάλεια των πλοίων μας και κυρίως της αξίας των ναυτικών μας, που τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τον άγραφο νόμο της διάσωσης ανθρώπων που κινδυνεύουν στις θάλασσες του κόσμου. Αδυνατούμε να συνειδητοποιήσουμε την τραγωδία που συνέβη και εκφράζουμε την θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του θύματος», καταλήγει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακτοπλοΐα
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά