Ο Αντονι Ολουβαφέμι Ολασένι Τζόσουα, πιο γνωστός απλά ως Τζόσουα, είναι Βρετανός επαγγελματίας πυγμάχος. Είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, έχοντας στη συλλογή του τίτλους της World Boxing Association (WBA), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (IBF) και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Πυγμαχίας (WBO). Στον χώρο της πυγμαχίας είναι όνομα που μετράει.

Σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε για ένα του όνειρο, ο Άντονι Τζόσουα απάντησε ότι θα ήθελε πολύ να δει τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έρχονται αντιμέτωποι σε έναν αγώνα πυγμαχίας Misfits!

Ο Μέσι επενδύει σε ακίνητα και ξενοδοχεία

Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας πιστεύει ότι θα ήταν ένας κλειστός αγώνας, υποστηρίζει τον Πορτογάλο σταρ σε μια τέτοια φανταστική μονομαχία πιστεύει ότι ο CR7 θα έβγαινε νικητής.

Ο Βρετανο-Νιγηριανός βαρέων βαρών πρωταθλητής απολαμβάνει αυτή τη στιγμή τον ελεύθερο του χρόνο αφού κέρδισε τον Robert Helenius με KO στον έβδομο γύρο στο 02 Arena του Λονδίνου τον περασμένο μήνα.

Ως μεγάλος λάτρης του ποδοσφαίρου είπε ότι θα ήθελε πολύ να δει τους Μέσι και Κριστιάνο να έρχονται αντιμέτωποι για να συνεχίσουν την προσωπική τους αντιπαλότητα στην αγωνιστική αρένα του μποξ.

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο Joshua κλήθηκε να ονομάσει δύο μη-μποξέρ που θα ήθελε να δει να αγωνίζονται (με πιθανή απάντηση μόνο προσωπικότητες των σπορ), και απάντησε με ένα απλό «Ρονάλντο εναντίον Μέσι», μεταφέροντας έναν από τους πιο σκληρούς ανταγωνισμούς του σύγχρονου ποδοσφαίρου σε ένα νέο πεδίο μάχης.

Όταν ρωτήθηκε ποιος θα κέρδιζε, ο Τζόσουα είπε «Ρονάλντο», πριν προσθέσει: «Λατρεύω τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Μέσι έχει αυτό το όραμα στο παιχνίδι του. Μπορώ να τον φανταστώ να χτυπάει και να γλυστρά στο ταπί, αλλά ναι, θα του ήταν δύσκολο. Είναι και οι δύο το ίδιο καλοί ο ένας με τον άλλον».

Όταν αντιμετώπισε την ιδέα να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον Κριστιάνο σε αγώνα μποξ ο Τζόσουα είπε: «Μπα, άστο. Σέβομαι τον Ρονάλντο».

Μίλησε επίσης για έναν πιθανό πυγμαχικό αγώνα μεταξύ του Λουκάκου και του Ιμπραΐμοβιτς και ο Τζόσουα πιστεύει ότι θα ήταν επίσης πολύ καλή μάχη λέγοντας: «Ναι, έτσι κι αλλιώς δεν αρέσει ο ένας τον άλλον, έτσι δεν είναι; Θα ήταν επίσης ένας αγώνας για κακά αγόρια, για να είμαι δίκαιος».

Ηδη πάντως οι λάτρεις των δυο άσων σχεδιάζουν εικόνες με πυγμάχο τόσο τον Μέσι όσο και τον Ρονάλντο. Καλό φαίνεται, αν και οι ίδιοι δεν θα είχαν την ίδια άποψη. Αρκετές κλωτσιές έχουν φάει μές στο γήπεδο.

Ο Joshua, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Deontay Wilder στη συνέχεια σε έναν αγώνα εκατομμυρίων δολλαρίων στη Σαουδική Αραβία το 2024.

Εκεί ίσως δεί τον Κριστιάνο και του προτείνει τον αγώνα μποξ.

Πιθανότατα τόσο από τον Πορτογάλο όσο κι από τον Αργεντίνο θα άκουγε την ίδια απάντηση:

«Πας καλά αγόρι μου;»

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι