Στο 1ο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σε δηλώσεις του σημείωσε πως: «Είναι όμορφη μέρα. Σήμερα αποφασίζουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες για το μέλλον της γειτονιάς τους, της πόλης τους. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, ψηφίζουμε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το αύριο».

Σχετικά με τη συμμετοχή, τόνισε πως πρέπει να είναι μεγαλύτερη αυτή τη φορά και πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά μία ωραία Κυριακή αυτή. Εγώ να παρακαλέσω, να προτρέψω όλους, πριν τη βόλτα τους, να περάσουν από τις κάλπες. Η Αθήνα είναι όλο».

Ψήφισε σε άδεια κάλπη

Ο κ. Μπακογιάννης ψήφισε περίπου στις 9:15 το πρωί… σε άδεια κάλπη. Δύο ώρες και πλέον μετά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας ήταν ο πρώτος ψηφοφόρος που προσήλθε στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, κάτι που θεωρείται ενδεικτικό της χαμηλής προσέλευσης των ψηφοφόρων. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο η συμμετοχή στο Δήμο Αθηναίων, έφτασε μόλις στο 32,32%.

Ο κ. Μπακογιάννης, εισήλθε στο εκλογικό κέντρο ευδιάθετος και χαμογελαστός συνοδευόμενος από τα παιδιά του και τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη. Μάλιστα στο παραβάν μπήκε μαζί με τον μικρό γιο του.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Πολιτική