Η σύνδεση της Τέιλορ Σουίφτ με την τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα στη Σιγκαπούρη οδήγησε τις χρεώσεις των πιστωτικών καρτών του δανειστή σε ρεκόρ το τρίτο τρίμηνο, ένα ακόμη παράδειγμα του εκπληκτικού οικονομικού ειδικού βάρους της ποπ σταρ.

Τέιλορ Σουίφτ: Πώς μπορεί να επηρεάσει ακόμη και τις χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών

Οι προμήθειες από τις δραστηριότητες πιστωτικών καρτών της United Overseas Bank Ltd. αυξήθηκαν κατά 89% σε σχέση με έναν χρόνο πριν, φτάνοντας το ρεκόρ των 76 εκατομμυρίων δολαρίων το τρίμηνο, ανακοίνωσε η τράπεζα, καθώς ανέφερε διευρυμένα κέρδη.

Οι προμήθειες καρτών αντιπροσώπευαν σχεδόν το ένα πέμπτο των καθαρών εσόδων από χρεώσεις τους τρεις μήνες, μεγαλύτερο ποσοστό σε σύγκριση με το κάτι περισσότερο από 10% την ίδια περίοδο πέρυσι, αναφέρει το Bloomberg.

Η άνοδος των προμηθειών καρτών – μαζί με τα υψηλότερα εισοδήματα που σχετίζονται με τα δάνεια και τον πλούτο – συνέβαλαν στην αύξηση των καθαρών εσόδων από χρεώσεις της UOB κατά 14% για το τρίτο τρίμηνο.

Η τράπεζα αναμένει διψήφια αύξηση των εσόδων από προμήθειες το επόμενο έτος, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Γι Ι Τσεόνγκ σε δημοσιογράφους σε ενημέρωση μετά τα αποτελέσματα.

Τον Ιούλιο, οι κάτοχοι καρτών UOB απόλαυσαν μια αποκλειστική προπώληση εισιτηρίων για τις έξι παραστάσεις της Σουίφτ στη Σιγκαπούρη, πυροδοτώντας τεράστια ζήτηση, η οποία οδήγησε σε άλμα τις αιτήσεις για έκδοση πιστωτικών καρτών.

Η τράπεζα συνεργάζεται τώρα με τον άγγλο βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Εντ Σίραν για να προσφέρει στους κατόχους καρτών παρόμοια προνόμια για τις συναυλίες του στη Νοτιοανατολική Ασία το 2024.

«Αν έχετε πιστωτική κάρτα UOB έχετε ένα μικρό πλεονέκτημα», είπε ο Γι, αναφερόμενος στην πρόσβαση στις συναυλίες της Σουίφτ μέσω των εισιτηρίων προπώλησης. «Έρχονται κι άλλα. Δείτε τον Εντ Σίραν – είναι το ίδιο πράγμα», πρόσθεσε.

Η τράπεζα αναζητά περισσότερες συνεργασίες που σχετίζονται με το lifestyle. Οι νέοι πελάτες που απέκτησαν στην τράπεζα τους πρώτους εννέα μήνες του έτους ήταν 28% περισσότεροι από πέρυσι, χάρη στις προσφορές ψηφιακών και lifestyle που περιλαμβάνουν συναυλίες, φαγητό και ταξίδια, σύμφωνα με την UOB.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή