Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη, στο πλαίσιο του συνεδρίου Ignite που διεξάγεται στο Σιάτλ, μια σειρά από νέες δυνατότητες που έρχονται στο add-on τεχνητής νοημοσύνης Copilot και αφορούν τις εφαρμογές παραγωγικότητας του Microsoft 365.

Μέχρι σήμερα το Copilot μπορούσε να εμφανίζει εξατομικευμένα στοιχεία ενεργειών από χαμένες συσκέψεις στο Outlook, να προετοιμάζει πρόχειρες παρουσιάσεις PowerPoint, να δημιουργεί εικονογραφήσεις πληροφοριών σε έγγραφα του Word και να δημιουργεί προβλέψεις με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα σε αρχεία Excel.

Ξεκινά η διάθεση του εργαλείου τεχνητής νοημοσύνης Copilot για email και έγγραφα

Επιπλέον, μια δυνατότητα συνομιλίας που ενημερώνεται από εσωτερικά δεδομένα του οργανισμού θα μπορούσε να συνοψίσει μη αναγνωσμένα μηνύματα email, να προτείνει αλλαγές σε αρχεία και να δημιουργήσει επισημάνσεις για έγγραφα.

Η νέα υπηρεσία Copilot Studio θα δώσει στους εταιρικούς χρήστες έναν εύκολο τρόπο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις του Copilot με πρόσφατα ενσωματωμένα δεδομένα από επιχειρηματικό λογισμικό όπως το ServiceNow και το Workday.

Το Copilot Studio είναι «κολλημένο στην τιμή των 30 δολαρίων, επομένως ενισχύει πραγματικά την αξία», δήλωσε ο Τζάρεντ Σπατάρο, εταιρικός αντιπρόεδρος της Microsoft, σε συνέντευξή του στο CNBC.

Ακολουθούν μερικές από τις υπόλοιπες βελτιώσεις που έρχονται για τους εταιρικούς χρήστες του Copilot:

  • Στο Teams, το Copilot θα μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με συσκέψεις καθώς συμβαίνουν, ακόμα κι αν δεν δημιουργεί μεταγραφή ή εγγραφή. Τα άτομα που επιθυμούν να αποθηκεύσουν περιεχόμενο που δημιουργείται από AI κατά τη διάρκεια συναντήσεων θα πρέπει να το αντιγράψουν και να το αποθηκεύσουν αλλού.
  • Εάν τουλάχιστον ένα άτομο σε μια σύσκεψη Teams έχει άδεια, το Copilot μπορεί να ηχογραφήσει σημειώσεις ζωντανά και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να του ζητήσουν να ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες.
  • Το Copilot θα μπορεί να δημιουργεί μηνύματα συνομιλίας στο Teams και να επιφέρει αλλαγές τόνου.
  • Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων Teams, το εργαλείο Whiteboard μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα οπτικοποιήσεις ιδεών που συζητούν οι εταιρικοί χρήστες.
  • Στο Outlook, το Copilot μπορεί να βοηθήσει στον προγραμματισμό συσκέψεων, προτείνοντας συμμετέχοντες, ατζέντα και λίστες προτεινόμενων εγγράφων για κοινή χρήση με τους συμμετέχοντες.
  • Στο PowerPoint, το Copilot θα μπορεί να δημιουργεί διαφάνειες που περιλαμβάνουν εικόνες που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη βασισμένες σε στοιχεία της εταιρείας, με τη βοήθεια της εφαρμογής Microsoft Designer.
  • Οι χρήστες θα μπορούν να εισάγουν προτιμήσεις μορφοποίησης και στυλ για την εξαγωγή των δεδομένων στο Word και το PowerPoint.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tεχνητή νοημοσύνη
Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης

Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI