Βάσει προγράμματος ο τελικός του Champions League θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στο Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Αν και η πορεία της πανδημίας δεν επιτρέπει επί του παρόντος την λήψη οριστικών απόφασεων, η Daily Mail γράφει σε δημοσίευμά της ότι η UEFA σχεδιάζει να επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η UEFA μελετά το ενδεχόμενο να μοιράσει στις δύο ομάδες του τελικού περίπου 9.000 «έξυπνα εισιτήρια», τα οποία θα πωληθούν στους φιλάθλους μέσω των κινητών τους τηλεφώνων.

Η χωρητικότητα του Ατατούρκ ανέρχεται σε 75.415 θεατές και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία φαίνεται ότι προσανατολίζεται να προτείνει την κάλυψή των θέσεων σε ποσοστό 30%-50%. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί από την τουρκική κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης πάντως, τόσο η κυβέρνηση Ερντογάν όσο και ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης επιθυμούν την παρουσία φιλάθλων, προσβλέποντας έτσι σε αύξηση των εσόδων τους και περιορισμό των απωλειών από την διοργάνωση του τελικού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι