«Ζαλίζει» το ποσό που έχει ήδη εισπράξει ως έπαθλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πορεία του ως τον τελικό του Roland Garros, το οποίο αν κατακτήσει θα δει τα κέρδη του να εκτοξεύονται σε απίστευτα ύψη.

Ο 22χρονος τενίστας με μια σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 3-2 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο.6) και προκρίθηκε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο γκραντ σλαμ στην καριέρα του.

Μια ιστορική νίκη για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος την Δευτέρα (14/6) θα ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ εάν κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο θα βρεθεί στο Νο.3 του κόσμου.

Εκτός από την άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, ο συμπατριώτης μας με την εξαιρετική πορεία που έχει κάνει στο Παρίσι και τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό του γαλλικού γκραντ σλαμ, έχει βάλει στον λογαριασμό του 750.000 ευρώ, ενώ εάν κατακτήσει τον τίτλο, τα έσοδά από το Ρολάν Γκαρός θα φτάσουν τα 1,4 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία
Business of Sport |

Πόσα χρήματα έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ από την ευρωπαϊκή τους πορεία

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους «8» του Conference League και με βάση την φετινή τους πορεία από το καλοκαίρι και τα προκριματικά, αυτά είναι τα χρήματα που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.