Πρώτος στην ετήσια λίστα των πλούσιων celebrities του Instagram, που πληρώνονται για τα χορηγούμενα Instagram posts, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που για να διαφημίσει ένα προϊόν στη δημοφιλή πλατφόρμα λαμβάνει ως αμοιβή $1,6 εκατ.

Ο άσος της Γιουβέντους και της Εθνικής Πορτογαλίας άφησε πίσω του τον Ντουέιν Τζόνσον, την Αριάνα Γκράντε και άλλα γνωστά ονόματα διεθνών σταρ.

Το 2019 ο Πορτογάλος βρισκόταν στην τρίτη θέση της λίστας με αμοιβή $889.000 για κάθε διαφημιζόμενο προϊόν.

Στην πρώτη θέση βρισκόταν ο Ντουέιν Τζόνσον και στη δεύτερη θέση η Κάιλι Τζένερ της οικογένειας των Καρντάσιαν.

Ο Ρονάλντο είναι ο βασιλιάς του Instagram με περισσότερους από 300 εκατ. followers αυτήν τη στιγμή, ενώ τον ακολουθούν συνολικά περισσότερα από 550 εκατομμύρια άτομα σε Instagram, Facebook και Twitter.

«Με την έναρξη του Euro νωρίτερα μέσα στο μήνα και έπειτα από μια σειρά αμφιλεγόμενων κινήσεων μάρκετινγκ τις τελευταίες δύο εβδομάδες η παρουσία του Ρονάλντο (στο Instagram) έχει εκτοξευτεί» δήλωσε ο Μάικ Μπάνταρ, συνιδρυτής του βρετανικού social media agency HopperHQ.com, το οποίο καταρτίζει και δίνει στη δημοσιότητα την ετήσια λίστα για τους καλύτερα αμειβόμενους celebrities στο Instagram.

Στο τοπ 10 της ίδιας λίστας φιγουράρουν πολλά γνωστά ονόματα από την τηλεόραση, το ποδόσφαιρο, τη βιομηχανία της μουσικής και το χώρο της μόδας, μεταξύ αυτών ο «αιώνιος» αντίπαλος του Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, βρίσκεται στην έβδομη θέση με αμοιβή $1,16 εκατ. για τη διαφήμιση ενός προϊόντος, ο Ντουέιν Τζόνσον στη δεύτερη θέση με αμοιβή $1,52 εκατ., η Αριάνα Γκράντε στην τρίτη θέση με αμοιβή $1,51 εκατ., η Κάιλι Τζένερ στην τέταρτη θέση με αμοιβή $1,49 εκατ. και η Σελένα Γκόμεζ στην πέμπτη θέση με αμοιβή $1,46 εκατ.

Υπολογίζεται πως τα έσοδα του 36χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή από το Instagram ανέρχονται σε περισσότερα από $40 εκατ. ετησίως, ποσό μεγαλύτερο από το μισθό που λαμβάνει από τη Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport