Ο Λιονέλ Μέσι έφυγε από την Μπαρτσελόνα με κλάματα και ένα σωρό αναμνήσεις στις αποσκευές του, με τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Espanol, ο αργεντινός σταρ αποχώρησε από τη Βαρκελώνη και με ένα κάρο οφειλές των Μπλαουγκράνα προς εκείνον.

Το ρεπορτάζ του εν λόγω ισπανικού Μέσου αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα χρωστά συνολικά 39 εκατομμύρια ευρώ στον Λιονέλ Μέσι.

Αυτό το ποσό προέρχεται από το μπόνους αφoσίωσης, που έφθανε τα 72.000.000 ευρώ. Η πρώτη δόση καταβλήθηκε τον Ιούνιο του 2020. Η δεύτερη είναι να δοθεί φέτος, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Πού οφείλεται αυτό; Στα σημαντικότατα οικονομικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα. Οι οφειλές αυτές εξάλλου ήταν και ο λόγος που η LaLiga δε δέχτηκε το νέο συμβόλαιό του.

Ο Μέσι, πάντως, δεν έχει κινηθεί νομικά κατά του συλλόγου – κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν όμως ο Νεϊμάρ.

Η σχέση του Λίο με την Μπάρτσα όμως είναι εντελώς διαφορετική, καθώς ήταν η οικογένειά του πάνω από 20 χρόνια και γι’ αυτό, τουλάχιστον προς το παρόν, δείχνει κατανόηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι