Bitcoin (BTC):

Δυναμικά ξεκινάει το κρυπτονόμισμα Bitcoin αυτήν την εβδομάδα. Το Bitcoin σημειώνει το πρώτο του νέο υψηλό μετά από 90 ημέρες, έχοντας παράλληλα πετύχει άνοδο 80%.
Με φόντο την καλοκαιρινή ύφεση, η αύξηση των τελευταίων ημερών φαίνεται να αποτελεί σήμα ανοδικής τάσης. Με κοντινή στήριξη τα 47.000 δολάρια, τα 52.920 αποτελούν την επόμενη τιμή στόχος.

Ether (ΕΤΗ):

Μετά την πρόσφατη διάσπαση του φράγματος των 4.000 δολαρίων, το Ether (ETH) δεν κοιτάει πίσω. Συνεχίζει σταθερή ανοδική πορεία, έχοντας ωστόσο μικρές αμελητέες διακυμάνσεις.
Με βασική στήριξη τα 3.460 δολάρια και κοντινή τα 3.830, επόμενος στόχος για το ETH είναι τα 4.130 δολάρια.

Cardano (ADA):

Το ADA του Cardano δικτύου δεν έχει επανέλθει ακόμα από την πτώση του, και συνεχίζει να κυμαίνεται κάτω από τα 3 δολάρια. Με την κατοχύρωση της τιμής των 2,95 δολαρίων, το ADA θα αποκτήσει την κατάλληλη ώθηση για νέα υψηλά στην περιοχή των 3,20 δολαρίων.

XRP (XRP):

Το κρυπτονόμισμα XRP διατηρεί μια πορεία ανόρθωσης, ειδικά μετά την αμφιλεγόμενη δικαστική διαμάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, που είχε οδηγήσει στην τότε συντριβή του. Η τιμή των 1,50 δολαρίων λογίζεται ως ο επόμενος στόχος, έχοντας ως στήριξη τα 1,29 δολάρια.

Solana (SOL):

Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Ether(ETH), το SOL του Solana δικτύου, αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η τιμή, ο όγκος συναλλαγών, καθώς και ο αριθμός ενεργών χρηστών στο δίκτυο καταγράφουν σημαντική άνοδο τις τελευταίες ημέρες. Στόχος πλέον είναι η επίτευξη των 155 δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News