Μετά τη μετεγγραφή και του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, δίκαια η Παρί Σεν-Ζερμέν θεωρείται ότι συγκεντρώνει την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Μοιραία, μία τέτοια ομάδα, με αυτά τα ονόματα που την απαρτίζουν, θα πρέπει να έχει και την ανάλογη ενδυμασία.

Όπως ανακοινώθηκε ο γαλλικός οίκος μόδας Christian Dior ανέλαβε να «ντύσει» τα αστέρια της Παρί για τις δύο επόμενες σεζόν. Τα κοστούμια που σχεδίασε ο Κιμ Τζόουνς, καλλιτεχνικός διευθυντής του Dior Men, είναι σε χρωματικές επιλογές μαύρου και ναυτικού μπλε ενώ έχει σχεδιαστεί πλήρης γκαρνταρόμπα που περιλαμβάνει κάθε κατηγορία ενδυμάτων.

Στη σειρά που έχει σχεδιαστεί για την Παρί Σεν-Ζερμέν περιλαμβάνονται ελαφρά τζάκετ, πλεκτά πουλόβερ και μπλούζες πόλο, όλα με κεντημένο το όνομα της ομάδας «Paris Saint-Germain». Τα πιο επίσημα ενδύματα της σειράς περιλαμβάνουν κασμιρένια παλτά, σακάκια, πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι και παπούτσια. Στα αξεσουάρ περιλαμβάνονται τσάντες από μαύρο δέρμα, πλεκτές γραβάτες με το έμβλημα της Paris Saint-Germain, κασμιρένια μαντίλια και βέβαια ζώνες.

«Αυτή η συμβολική συμμαχία σηματοδοτεί ένα νέο και εντελώς πρωτόγνωρο κεφάλαιο στην ιστορία του Dior, ο οποίος για πρώτη φορά υπογράφει συμφωνία συνεργασίας με τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα με έναν σύλλογο που είναι διεθνώς αναγνωρίσιμος και του οποίου τα επιτεύγματα λάμπουν σε όλο τον κόσμο», αναφέρει σε δήλωσή του ο Πιέτρο Μπεκαρί, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Christian Dior Couture.

Η Παρί Σεντ-Ζερμέν θεωρείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει κερδίσει 27 τρόπαια τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ συνολικά μετρά 43 τίτλους σε διάφορες διοργανώσεις από το 1970, χρονιά που ιδρύθηκε. Στις τάξεις της έχουν συμπεριληφθεί αστέρες του ποδοσφαίρου, όπως ο Ροναλντίνιο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και πιο πρόσφατα ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαμπέ.

Η ομάδα της γαλλική πρωτεύουσας έχει περισσότερους από 140 ακολούθους στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ενώ διατηρεί γραφεία σε Ντόχα, Κατάρ, Σαγκάη και Σιγκαπούρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγούμενος προμηθευτής ενδυμάτων για την ομάδα της Παρί ήταν ο οίκος Hugo Boss.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι