Η μετοχή της γαλλικής Carrefour (Ca:Pa) τα τελευταία δύο χρόνια κινείται πλαγιοπτωτικά και πλέον βρίσκεται στην περιοχή των 15 ευρώ.

Τα 15,20 ευρώ αποτελούν κοντινή στήριξη της μετοχής, η οποία έχει τιμηθεί στο παρελθόν, γεγονός που αποδεικνύει το βαθμό σημαντικότητας του επιπέδου, διάσπαση του οποίου θα οδηγήσει σε κατάρρευση της μετοχής έως τα 11 ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν η μετοχή κινηθεί ανοδικά, και μακροπρόθεσμα διασπάσει την περιοχή των 17,60 θα δώσει αγοραστικό σήμα και θα αξιολογηθεί τοπικά.

Όσον αφορά στους αριθμοδείκτες της εταιρίας, ο λόγος τιμή προς κέρδη ανά μετοχή της τελευταίας βρίσκεται στο 13,35, ενώ η απόδοση επενδεδυμένου κεφαλαίου αγγίζει το 4,74%.

Το καθαρό περιθώριο κερδοφορίας της Carrefour είναι στο 1,6%, με τον κλάδο να έχει μεσοσταθμικό περιθώριο κερδοφορίας 1,36%.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιευμένες καταστάσεις αποτελεσμάτων χρήσης, η εταιρία σημείωσε άνοδο καθαρών κερδών κατά 485,71% σε ετήσια βάση και τα EBITDA της για την αντίστοιχη περίοδο αυξήθηκαν κατά 85,33%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News