Bitcoin (BTC):

Μετά τη χθεσινή έντονη πτωτική κίνηση, το Bitcoin (BTC) βρίσκεται σε συσσώρευση. Η τιμή κινείται στη περιοχή των 45.820 – 46.700 δολαρίων. Μία ενδεχόμενη διάσπαση της στήριξης, θα επιφέρει πιέσεις στη τιμή, με επόμενο στόχο τα 43.200 δολάρια.

Ether (ΕΤΗ):

Το Ether (ETH) του Ethereum δικτύου, έφτιαξε μία μεσοπρόθεσμη βάση στην περιοχή των 3.250 μονάδων. Η κατοχύρωση των 3.570 δολαρίων σε κλείσιμο ώρας, θα δώσει ώθηση για μία γρήγορη βόλτα προς το 3.850.

Cardano (ADA):

Επιθετική είναι η κίνηση του ADA του Cardano δικτύου. Κατάφερε να κατοχυρώσει τα 2,56 δολάρια και πλέον στόχος είναι τα 2,80. Το στοπ στις βραχυπρόθεσμες θέσεις είναι τα 2,5 δολάρια.

Solana (SOL):

Το SOL κατάφερε να ξεπεράσει το κρυπτονόμισμα XRP σε κεφαλαιοποίηση, αποδεικνύοντας τις προοπτικές του. Παρουσιάζοντας ανοσία στις πτώσεις, η στήριξη του βρίσκεται στα 203 δολάρια, με στοπ τα 192. Επόμενος στόχος τα 224 δολάρια.

XRP (XRP):

Έχασε την μάχη με το SOL το αμφιλεγόμενο XRP, που πλέον κατέχει την έβδομη θέση σε κεφαλαιοποίηση. Απέτυχε να διασπάσει το 1,15, που ήταν η τελευταία αντίσταση, πριν το κρυπτονόμισμα αποκτήσει την απαιτούμενη ισχύ προς το 1,24.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News