To κλείσιμο της μετοχής του Marriott (NASDAQ: MARRIOTT) στη συνεδρίαση της Πέμπτης έφερε την πολυαναμενόμενη διάσπαση του πλαγιοπτωτικού βραχυπρόθεσμου σχηματισμού, θέτοντας στόχο την περιοχή των 180 δολαρίων.

Η πρώτη στήριξη για τοποθετήσεις υπέρ της επιθετικής τάσης είναι τα 147 δολάρια, με το κάτω όριο στα 132, το οποίο συνιστά και στοπ στις αγοραστικές θέσεις σε κλείσιμο ημέρας.

Προφανώς, η επάνοδος της εταιρείας σε καθεστώς «κανονικότητας» από την πανδημία, λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία τόσο των υφιστάμενων μετόχων, όσο και των δυνητικών επενδυτών.

Επιπλέον, στην ανοδική πορεία της μετοχής στο ταμπλό της Νέας Υόρκης, συνεπικουρούν τα ενθαρρυντικά χρηματοοικονομικά μεγέθη του ομίλου.

Αναλυτικότερα, για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ο όμιλος επέστρεψε σε περιοχή κερδών, καθώς εκείνα γύρισαν θετικά στα 422 εκ. $, σημειώνοντας σημαντική θετική μεταβολή της τάξεως του 280% σε ετήσια βάση.

Αξιοσημείωτη άνοδο, 238%, κατέγραψαν τα ανακοινωθέντα κέρδη ανά μετοχή, αγγίζοντας τα 0,79 $, ενώ το προηγούμενο έτος βρίσκονταν σε αρνητικό έδαφος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News