Ether (ETH):

Στο Ether (ETH) παρατηρείται διστακτικότητα, χωρίς προσθήκη νέων δεδομένων. Παραμένουμε σε σφηνοειδή ατασική φάση, με την αντίσταση να είναι στα 3.150 δολάρια και κοντινό σημείο αγορών τα 2.950.

Cardano (ADA):

Το ADA του Cardano δικτύου παραμένει αδύναμο. Ολισθαίνει πλαγίως εντός ενός καθοδικού μοτίβου με στόχο την περιοχή των 1,7. Μιλώντας βραχυπρόθεσμα, θα χρειαστεί σίγουρα μια πειστική κατοχύρωση πάνω από 2,15, ένα σημείο που έχει δοκιμαστεί 4 φορές. Η κύρια αντίσταση είναι τα 2,34 δολάρια.

XRP (XRP):

Το XRP φαίνεται πιο ορεξάτο, αντιμετωπίζοντας τα 0,96. Η κατοχύρωση αυτών λύει τον ατασικό σχηματισμό και δίνει νέο στόχο στην άνοδο τα 1,11 Το στοπ είναι κάτω από 0,89 σε τετράωρο κλείσιμο.

Solana (SOL):

Το βραχυπρόθεσμο ανοδικό momentum στο SOL, το έφερε αντιμέτωπο με κρίσιμα σημεία αντιστάσεων που διαγράφουν το άνω όριο της συσσώρευσης. Η σπουδαιότητα του σημείου εδράζει αφενός στην ανοδική ώθηση που θα προσδώσει η ενδεχόμενη κατοχύρωση των 146 δολαρίων, αφετέρου στην ισχυρή πίεση που θα δεχθεί σε περίπτωση που οι αγοραστές αρνηθούν να τοποθετηθούν άνω αυτών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα