Το δίκτυο κοινής χρήσης βίντεο TikTok, θα κυκλοφορήσει μια σειρά από συλλεκτικά NFT σε συνεργασία με διάσημους καλλιτέχνες, όπως ο Lil Nas X και η Bella Poarch.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι αρκετά σημαντική για τη βιομηχανία της κρυπτογράφησης, καθώς η εφαρμογή έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως.

Το TikTok θα εκδώσει έξι NFT με βάση τα υπάρχοντα πιο δημοφιλή βίντεο στη πλατφόρμα. Ένα NFT είναι ένα είδος ψηφιοποιημένης τέχνης επί blockchain και επιτρέπει στους συλλέκτες του να κατέχουν την ιδιοκτησία του σπάνιου αυτού ψηφιακού αντικειμένου.

Το ‘TikTok Top Moments’

Η συλλογή TikTok Top Moments θα περιλαμβάνει έξι διαφορετικές εκδόσεις NFT. Η πρώτη έκδοση θα είναι του τραγουδιστή Lil Nas X και θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου. Το NFT θα είναι βασισμένο σε ένα TikTok βίντεο του δημιουργού Rudy Willingham.

Οι υπόλοιπες εκδόσεις στη συλλογή θα περιλαμβάνουν συνεισφορές από τον συλλέκτη NFT και επιχειρηματία Gary Vaynerchuk (γνωστός και ως Gary Vee), τη διάσημη TikToker Bella Poarch και τη μουσικό Grimes.

Τα NFT του TikTok θα κοπούν στο Immutable X, μια λύση κλιμάκωσης layer-2 επί του Ethereum δικτύου. Το Ethereum αποτελεί την κορυφαία πλατφόρμα για αγοραπωλησίες NFT. Το Immutable X προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις και τη γρηγορότερη διεκπεραίωση σ’ όλο το δίκτυο Ethereum.

Η πρωτοπορία της εφαρμογής

Αυτό είναι το δεύτερο πρόσφατο βήμα του TikTok στον χώρο κρυπτογράφησης. Τον περασμένο μήνα, η εταιρεία ανακοίνωσε μια συνεργασία με την υπηρεσία μουσικής Audius, η οποία έγινε η πρώτη μουσική πλατφόρμα που ενσωμάτωσε τη λειτουργικότητα του TikTok’s Sound Kit για την εύκολη εισαγωγή τραγουδιών σε βίντεο. Το εγγενές νόμισμα του δικτύου, το AUDIO, σημείωσε σημαντική αύξηση μετά τη συνεργασία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα