Εν συντομία…

Σύμφωνα με τον ιστότοπο συλλογής δεδομένων ‘CryptoSlam’, το NBA Top Shot πέτυχε άνοδο στις πωλήσεις ύψους 128%. Οι πωλήσεις αυτές αφορούν σε ψηφιακές κάρτες συναλλαγών της νέας σειράς με τίτλο “Run it Back 05-06”. Η κυκλοφορία της νέας σειράς στις 14 Οκτωβρίου συνέβαλε στην ενίσχυση της απήχησης και των πωλήσεων.

Η έμπνευση του

H νέα ενισχυτική σειρά ‘Run it Back’ επικεντρώνεται σε μια κομβική σεζόν στην ιστορία του NBA. Η σεζόν 2005-2006 ανέδειξε τον παίκτη της ομάδας ‘Miami Heat’, Dwyane Wade από All-Star σε Super-Star παίκτη.

Η έκδοση αυτή του NBA Top Shot διαθέτει τις πρώτες στιγμές του Dwyane Wade στο Top Shot. Αποτελεί έναν από τους έξι NBA Hall-of-Famers που κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις στη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των Shaquille O’Neal, Allen Iverson, Ben Wallace και Tracy McGrady.

Η ανακοίνωση

Τα συλλεκτικά NFT, λόγω της μοναδικότητάς τους, διαπραγματεύονται σε υψηλές τιμές. Αν και κάθε πακέτο κοστίζει 169 δολάρια, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μία σημαντική στιγμή ‘Run it Back’ με αριθμό 1-990. Επίσης, περιλαμβάνονται και τέσσερις στιγμές αρχείων σε σετ μεταξύ 10.000-20.000. Τα αρχεία σε σετ είναι μια νέα προσθήκη στη σειρά Top Shot, που έχει ως στόχο οι νέοι συλλέκτες να λάβουν ιστορικές στιγμές του ΝΒΑ με ευκολία.

Εχθές, Κυριακή 17 του μηνός, ο επίσημος λογαριασμός του NBA Top Shot στο Twitter δημοσίευσε τις πωλήσεις ρεκόρ. Οι ενισχυτικές κάρτες πουλήθηκαν με ρυθμό 7 αγορές το λεπτό τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ την περασμένη ημέρα είδαν 9.921 αγορές του Run It Back 2005-06.

Το NBA Top Shot, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, απέκτησε άμεσα απήχηση. Ήδη πριν ανοίξει για το κοινό, το κλειστό beta συγκρότημα της σειράς 17.000 χρηστών είχε αγοράσει 43.000 τυχαία NFT κομμάτια, αποφέροντας έσοδα πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια κατά την έναρξη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News