Ο σχηματισμός ώμων – κεφαλής δείχνει να επιβεβαιώνεται, καθώς πέφτει το σημείο στήριξης της neckline. Ο ανατολικός ώμος που αφορούσε σε αντίσταση στα 63.760 δολάρια και που δοκιμάστηκε δις, δεν προσπελάστηκε ποτέ. Πλέον τα 59.910 συνιστούν σοβαρή αντίσταση με σήμα πώλησης την περιοχή των 52.000. Το στοπ είναι πάνω από 63.890 σε ωριαίο κλείσιμο.

Η κατάθεση της Tesla

Η εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla, δήλωσε χθες σε μια κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ότι μπορεί στο μέλλον να ξαναρχίσει την πρακτική των συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Αναφορικά, μετά από μια επένδυση 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε Bitcoin τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Tesla τον Μάρτιο έκανε το Bitcoin επιλογή πληρωμής για τους πελάτες των ΗΠΑ. Μόλις δύο μήνες αργότερα, όμως, σταμάτησε να το αποδέχεται, επικαλούμενη περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Ο εκκεντρικός Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, δήλωσε ότι ανησυχεί για την αυξανόμενη χρήση ορυκτών καυσίμων για την εξόρυξη και τις συναλλαγές Bitcoin—ιδιαίτερα του άνθρακα.

Τον Ιούνιο ο Musk ανέφερε πως η Tesla θα αρχίσει να αποδέχεται το κρυπτονόμισμα ως πληρωμή όταν η πλειοψηφία των Bitcoin miners αρχίσουν να χρησιμοποιούν καθαρή ενέργεια. Πρόσθεσε τότε ότι η Tesla «δεν θα πουλήσει» κανένα από τα Bitcoin που είχε αγοράσει ή λάβει ως πληρωμή.

Τώρα, περισσότερες εταιρείες εξόρυξης Bitcoin προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν καθαρή ενέργεια για την εξόρυξη του κρυπτονομίσματος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News