Από την αρχή της συνεδρίασης της Δευτέρας φαινόταν η όρεξη των επενδυτών για τοποθετήσεις σε κρυπτονομίσματα, με το Ether να καταρρίπτει το ένα ανοδικό ρεκόρ μετά το άλλο και το Bitcoin να κινείται αρχικά κοντά στα ιστορικά υψηλά του, τα οποία τελικά κατέρριψε.

Η τιμή του Bitcoin ανέβηκε πάνω από τα 67.700 $ – επισκιάζοντας ένα προηγούμενο ρεκόρ που σημειώθηκε στα τέλη Οκτωβρίου – ενώ το Ether ξεπέρασε τα 4.800 $ για πρώτη φορά.

Αυτές οι κινήσεις ρεκόρ έρχονται εν μέσω ενός ευρύτερου ράλι στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Οι λεγόμενοι «δολοφόνοι του Ether » Σολάνα και Καρντάνο αυξήθηκαν κατά 23% και 9% αντίστοιχα τις τελευταίες επτά ημέρες.

Το ETF της ProShares Bitcoin Strategy , το οποίο ξεκίνησε τον Οκτώβριο και παρακολουθεί τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin που συνδέονται με τη μελλοντική τιμή του κρυπτονομίσματος, αυξήθηκε περισσότερο από 8% τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Επέλαση των «ταύρων» στα crypto – Ξεπέρασε τα 3 τρισ. δολάρια η κεφαλαιοποίηση

Αν και είναι δύσκολο να συνδεθούν οι βραχυπρόθεσμες κινήσεις τιμών με κάποιο συγκεκριμένο γεγονός – και τα διαγράμματα τιμών κρυπτονομισμάτων είναι συχνά γεμάτα αστάθεια – ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι τόσο το bitcoin όσο και to Ether θα συνεχίσουν να έχουν ανοδική τάση τις επόμενες εβδομάδες.

Σε ένα σημείωμα που εστάλη τη Δευτέρα , ο Mikkel Morch, εκτελεστικός διευθυντής στο crypto hedge fund ARK36, είπε ότι μια τιμή 70.000 δολαρίων για το bitcoin τώρα «φαίνεται κοντά».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Crypto