Η τεχνική εικόνα

Στο BTC συνεχίζονται οι πιέσεις, έχοντας σχηματισθεί ένα αρνητικό momentum με στόχο τα 58.000 δολάρια. Η πρώτη αντίσταση βρίσκεται στα 60.690, με την κύρια στα 62.610.

Νέα γύρω από το κρυπτονόμισμα

Οι λογαριασμοί ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης για κρυπτονομίσματα της εταιρείας ‘BlockFi’ αντιμετωπίζουν αυξημένη πίεση από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) διεξάγει ερευνά σχετικά με τη δραστηριότητα της εταιρείας.

Η κρύπτο-εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες να δανείζουν και να δανείζονται μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων, όπως το Bitcoin και το Ethereum, καθώς και stablecoin, όπως USDC και. USDT Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα κατάθεσης των κρυπτονομισμάτων, παρέχοντας αποδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ αυτές των τραπεζών. Επί του παρόντος, οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν 9,5% από τις καταθέσεις τους στο USDT. Οι καταθέσεις σε Bitcoin έχουν επιτόκιο ύψους 4,5%.

Η SEC εξετάζει εάν οι λογαριασμοί τόκων, γνωστοί και ως «BIAs», είναι τίτλοι. Aν η έρευνα της επιτροπής καταλήξει στο ότι οι BIAs είναι τίτλοι, αυτό θα σημαίνει πως η εταιρεία BlockFi λειτουργούσε παράνομα, χωρίς να έχει καταχωρίσει αυτά τα προϊόντα στην SEC.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News