Πεδίο ρευστοποιήσεων η χθεσινή συνεδρίαση στο ΧΑ, καθώς το κακό κλίμα στις διεθνείς αγορές και οι φόβοι για ενδεχόμενο lockdown παρέμειναν να επισκιάζουν το ταμπλό.

Ο Γενικός Δείκτης έχασε τη μάχη με τις 910 μονάδες που οριοθετούσαν την ανοδικότητα σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, και μάλιστα με επιθετικό πτωτικό χάσμα, μην αφήνοντας περιθώρια για οποιαδήποτε αντίδραση.

Η αρκετά υψηλή συναλλακτική δραστηριότητα των 80,5 εκατ. επιβεβαιώνουν τη διάσπαση, ενώ παράλληλα τίθεται και η νέα αντίσταση στο επίπεδο των 910-913 μονάδων, σε περίπτωση επιστροφής.

Από τις 25 μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, οι 22 έκλεισαν πτωτικές, ενώ και στο σύνολο 96 κατέγραψαν απώλειες έναντι μόλις 24 ανοδικών.

Η απομείωση της τάξεως του 1,81% του Δείκτη αποτελεί τη μεγαλύτερη ημερήσια του τελευταίου διμήνου, ενώ παραμένουμε για 162η συνεδρίαση στις τελευταίες 164 μεταξύ 850 και 930 μονάδων.

Τέλος, τα μάτια όλων έχουν στραφεί στις ΗΠΑ, διότι επιδεικνύουν αστάθεια στις τελευταίες 2 συνεδριάσεις, και όσο δεν επανέρχονται άμεσα, το προχθεσινό ενδοσυνεδριακό τίναγμα θεωρείται bull trap, με αρνητικές προεκτάσεις για την άμεση συνέχεια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News