Εν απουσία αγοραστικής διάθεσης, συνεχίστηκε το πτωτικό μοτίβο, με τον Γενικό Δείκτη να κλείνει με απώλειες 0,60% κοντά στα χαμηλά ημέρας.
Έτσι, εκείνος παρέμεινε σε αρνητικό έδαφος, στο οποίο έχει εισέλθει από προχθές με τη διάσπαση των 910 μονάδων που οριοθετούσαν την ανοδικότητα σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα.

Η μέτρια συναλλακτική δραστηριότητα των 50,7 εκατ. ευρώ αμβλύνουν την κινδυνολογία μιας πτωτικής τάσης, ενώ παράλληλα αναμένεται ανοδική αντίδραση, με τις 888 μονάδες να δοκιμάστηκαν δύο φορές ενδοσυνεδριακά.
Η κύρια αντίσταση βρίσκεται στο επίπεδο των 910-913 μονάδων, ενώ αντίστοιχα η σημαντική στήριξη βρίσκεται στην περιοχή των 870 μονάδων από το μεσοπρόθεσμο στήσιμο.

Από τις 25 μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, οι 19 έκλεισαν πτωτικές, ενώ και στο σύνολο 51 κατέγραψαν απώλειες έναντι 41 ανοδικών. Ο Δείκτης παραμένει μεταξύ 850 και 930 μονάδων για 163η συνεδρίαση στις τελευταίες 165.

Για σήμερα, αναμένεται πολύ χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα και στενό εύρος διακύμανσης, απόρροια της επίσημης αργίας στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News