Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων πρόσφατα είχε καταγράψει το νέο της ιστορικό υψηλό στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια. Η επιτυχία αυτή γρήγορα αντικαταστάθηκε από μία βαθιά μείωση ύψους 1 τρισεκατομμύριο δολαρίων,  καθοδηγώντας την στο χαμηλό των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο δεδομένων IntoTheBlock, πάνω από το 70% των διευθύνσεων που κατέχουν Cardano (ADA) είναι επί του παρόντος σε ζημία. Άλλα αξιοσημείωτα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με αντίστοιχες απώλειες είναι το Sushiswap (SUSHI) με πάνω από 80% και το Uniswap (UNI) στο 71%.

Αναφορικά, η τιμή του Cardano διατήρησε μία καθοδική πορεία, μόλις το νόμισμα ξεπέρασε $3,10  στις αρχές Σεπτεμβρίου, χάρη στην αναβάθμιση Alonzo. Έκτοτε, το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έχει χάσει πάνω από το 50% της αξίας του, με υποβιβασμό της θέσης του στην κεφαλαιοποίηση της κρύπτο-αγοράς.

Το SUSHI και το UNI, τα εγγενή token των δύο κορυφαίων αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων (Sushiswap και Uniswap αντίστοιχα), έχουν πέσει κατακόρυφα, μετά τα ιστορικά υψηλά τους (ATH) στις αρχές του έτους. Συγκεκριμένα, το SUSHI έχει χάσει το 75% του ATH του, ενώ το UNI έχει χάσει σχεδόν το 68% του ATH του.

Αν και οι κάτοχοι των προαναφερθέν νομισμάτων, καταγράφουν απώλειες, οι κάτοχοι Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Matic και Algorand, καθώς επίσης και των δύο δημοφιλών memecoin, Dogecoin (DOGE) και Shiba Inu (SHIB) φαίνεται να κερδίζουν τη ‘μάχη των αποδόσεων’.

Σύμφωνα με το IntoTheBlock, το 78% των διευθύνσεων που διαθέτουν το κορυφαίο ψηφιακό στοιχείο σημειώνουν επί του παρόντος κέρδη. Το 86% των κατόχων του Ethereum, το 83% των κατόχων Matic και το 77% των κατόχων Algorand έχουν κέρδη. Τα δύο πιο δημοφιλή memecoin, Shiba Inu και Dogecoin, έχουν το 56% και το 55% των κατόχων τους σε κέρδη αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News