Tα κρούσματα σήμερα αναμένεται να αγγίξουν το χθεσινό “μαύρο” ρεκόρ είπε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 50.126 κρούσματα κοροναϊού κατέγραψε χθες η Ελλάδα και αυτό οφείλεται κυρίως στη μετάλλαξη Όμικρον, που διαδίδεται πολύ πιο γρήγορα από άλλες. Η εκτίμηση είναι πως οι μολύνσεις και σήμερα θα είναι κοντά σε αυτό το νούμερο, όπως ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
ot.gr / Επικαιρότητα / Κοινωνία / Οδεύουμε προς νέο αρνητικό ρεκόρ – Πάνω από 50.000 κρούσματα σήμερα
Οδεύουμε προς νέο αρνητικό ρεκόρ – Πάνω από 50.000 κρούσματα σήμερα
Τι είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για τα κρούσματα
Κοινωνία 05.01.2022, 11:06
Newsroom
OT Editors
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
Stream

Κατασκευές
Δομική Κρήτης: Νέα σύμβαση 2,14 εκατ. ευρώ με τον ΔΑΑ

Markets
Αμοιβαία κεφάλαια: Τα πλεονεκτήματα και οι κίνδυνοι

Τράπεζες
Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Διαψεύδει η κυβέρνηση την παράβαση του ενωσιακού δικαίου

World
Οι επενδύσεις στα μεταλλεία απειλούν τους παγετώνες στην Αργεντινή

Ενέργεια
Παπασταύρου από Ουάσινγκτον: «Η ενέργεια είναι δύναμη»

Ενέργεια







![Ελβετικό φράγκο: Πάνω από 3.000 αιτήσεις για ρύθμιση δανείων [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/09/ot_elvetiko_fragko.jpg)
![Ακίνητα: Σε ποια εξοχικά στρέφονται οι επενδυτές [ πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/property-scaled.jpg)






















