Στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την επίτευξη του στόχου πολλαπλών αλυσίδων (multi-chain), το Polkastarter (POLS) ανακοίνωσε επίσημα την ενσωμάτωση του Avalanche. Η ενσωμάτωση τoυ Avalanche, ξεκινά μετά την επιτυχία που κατέγραψε η προσθήκη του Celo στο δίκτυό του.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε ακόμη περισσότερα IDO (Initial Dex Offerings), έχοντας πρόσβαση στο οικοσύστημα Avalanche. Επίσης, θα υπάρχουν και χαμηλότερες χρεώσεις δικτύου. Ήδη, το Polkastarter έχει βοηθήσει περισσότερα από 90 έργα να συγκεντρώσουν κεφάλαια μέσω των IDO της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polkastarter, Daniel Stockhaus, εξήγησε ότι στοχεύει να φέρει περισσότερη ρευστότητα στο έργο. Με το Avalanche, τα IDO του Polkastarter γίνονται πιο προσιτά στους συμμετέχοντες και προωθούν την διαλειτουργικότητα πολλαπλών αλυσίδων.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Το Polkastarter ενσωματώνει το Avalanche Network για να προσφέρει περισσότερη ρευστότητα και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση αναδυόμενων πρωτοκόλλων από την κοινότητα. Η διαδικασία IDO του Polkastarter γίνεται ακόμη πιο προσιτή στους συμμετέχοντες και θα προωθήσει την αποστολή της στη διαλειτουργικότητα πολλαπλών αλυσίδων. Αυτή η ενσωμάτωση αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειας του Polkastarter για την οικοδόμηση ενός κόσμου πολλαπλών αλυσίδων, ενώ αναμένονται και άλλες ενοποιήσεις για το 2022».

Το δίκτυο Avalanche

Το Avalanche είναι ένα Layer1 blockchain με το δικό του οικοσύστημα DeFi και dApps. Μπορεί να χειριστεί έως και 6.500 συναλλαγές (TPS), καθιστώντας το ένα από τα πιο γρήγορα blockchain και σε συνδυασμό με τις χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών του, συνιστά ισάξιο ανταγωνιστή του Ethereum blockchain.

Η ομάδα Avalanche προσπαθεί να επεκτείνει την εμβέλειά της, καθώς εργάζεται για την προσθήκη περισσότερων γεφυρών μεταξύ του οικοσυστήματος της και άλλων δικτύων. Σύμφωνα με μία από τις αναφορές μας, το φιλικό προς τους προγραμματιστές οικοσύστημά του dApp, το ισχυρό πλαίσιο πολλαπλών αλυσίδων και η διαρκής υποστήριξη οικοσυστήματος έχουν παίξει ρόλο στην πρόσφατη πρόοδό του.

Το εγγενές διακριτικό του, το AVAX, κατέγραψε το ιστορικό του υψηλό στα $146 τον Νοέμβριο. Ωστόσο, η αξία του έκτοτε έχει μειωθεί, όπως έχει συμβεί και στη λοιπή αγορά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News