Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναμένεται να μην μπορέσει να παίξει ούτε στο Οpen της Γαλλίας. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις ανακοίνωση του υπουργείου Αθλητισμού της χώρας, στην οποία επισημαίνεται ότι δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση στον νέο νόμο περί εμβολίων.

Ο νόμος που εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο την Κυριακή, απαιτεί από τους ανθρώπους να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

«Αυτό θα ισχύει για όλους όσοι είναι θεατές ή επαγγελματίας αθλητές. Και αυτό μέχρι νεοτέρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τώρα, όσον αφορά το Roland Garros, είναι τον Μάιο. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει από τώρα και τότε και ελπίζουμε ότι θα είναι πιο ευνοϊκή. Θα δούμε, αλλά σαφώς δεν υπάρχει εξαίρεση».

Υπενθυμίζεται ότι, η Αυστραλία ακύρωσε τελικά την βίζα στον ανεμβολίαστο Σέρβο τενίστα, ο οποίος απελάθηκε από τη χώρα και βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι.

Ο Νόλε επικρίθηκε για την παρουσία του σε δημόσιες εκδηλώσεις τον περασμένο μήνα, παρά το γεγονός ότι διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι