Το Warner Music Group σχεδιάζει μια εικονική συναυλία με θέμα τη μουσική και σε συνεργασία με το Sandbox Metaverse. Μέσα από τη συνεργασία, οι εταιρείες θα φιλοξενούν ζωντανές συναυλίες στο Sandbox Metaverse με διάσημους καλλιτέχνες της Warner Music.

Η διάσημη δισκογραφική θα χρησιμοποιεί επίσης εικονικά οικόπεδα ‘LAND’ που κατέχει στο ‘The Sandbox’, τα οποία θα λειτουργούν ως χώροι φιλοξενίας εικονικών συναυλιών. Η Warner Music δεν διευκρίνισε τις λεπτομέρειες σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα παίξουν στο νέο Metaverse μιούζικαλ, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρεία φιλοξενεί πολλούς φημισμένους μουσικούς, όπως οι Ed Sheeran, Elektra, Erato Lizzo και Red Hot Chilli Peppers.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, η ακόλουθη συνεργασία σηματοδοτεί το πρώτο εγχείρημα της WMG, που εξερευνά το κόσμο του Metaverse και των NFT. Σύμφωνα με την Oana Ruxandra, την Chief Digital Officer & EVP, Business Development στο Warner Music Group:

«Η συνεργασία μας με το ‘The Sandbox’ προσθέτει ένα νέο επίπεδο δυνατοτήτων στο Metaverse, με την ιδιοκτησία εικονικής ακίνητης περιουσίας. Ως πρωτοεμφανιζόμενη, η Warner Music έχει εξασφαλίσει ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στο metaverse. Στο LAND, θα αναπτύξουμε καθηλωτικές μουσικές εμπειρίες που αψηφούν τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου και επιτρέπουν στους καλλιτέχνες μας και τους θαυμαστές τους να συμμετέχουν ενεργά. Το εικονικό κτήμα θα λειτουργεί και ως ‘υβριδικός χώρος’ που θα φιλοξενεί ένα εικονικό μουσικό θεματικό πάρκο και έναν χώρο συναυλιών».

Ο Bertrand Levy, αντιπρόεδρος της Global Συνεργασίες στο Sandbox δήλωσε: «Ως πρώην στέλεχος ψυχαγωγίας, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω μια από τις μεγαλύτερες μουσικές εταιρείες στον κόσμο με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες που εντάσσονται στο ‘The Sandbox’ για να δημιουργήσουν εμπειρίες προσανατολισμένες στο ταλέντο».

Το Sandbox είναι έχει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα από διαφορετικές βιομηχανίες, όπως οι Snoop Dogg, Steve Aoki και Adidas. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Coingecko, το ‘The Sandbox’ κατατάσσεται επί του παρόντος ως το τρίτο κορυφαίο κρυπτονόμισμα παιχνιδιών, μετά το ‘Decentraland’ και το ‘Axie Infinity’, με μέση κεφαλαιοποίηση 3,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το επίσημο δελτίο τύπου αναφέρει ότι το The Sandbox θα πραγματοποιήσει επίσης μια πώληση LAND σε μεταγενέστερη ημερομηνία, η οποία θα επιτρέψει στους θαυμαστές και τους λάτρεις της μουσικής να αγοράσουν τα επιθυμητά οικόπεδα LAND κοντά στον χώρο του WMG metaverse. Ο Sébastian Borget, COO και συνιδρυτής του The Sandbox μοιράστηκε επίσης τα σχόλιά του για την ακόλουθη συνεργασία και πρόσθεσε:

«Αυτή η στρατηγική συνεργασία με το Warner Music Group, φέρνει το ανοιχτό metaverse ένα βήμα μπροστά στην κατεύθυνση των πρωτοβουλιών που ανήκουν στους θαυμαστές και στην κοινότητα».

Με την εκτεταμένη εμβέλειά του που καλύπτει σχεδόν 70 χώρες, το Warner Music Group είναι μία από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείες που φιλοξενεί μια ποικιλία από παγκόσμιους μουσικούς καλλιτέχνες και μουσικές αισθήσεις. Πέρυσι, η εταιρεία είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Genies, μια startup που δημιουργεί avatars που μοιάζουν με κινούμενα σχέδια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα