Στην πρώτη μεγάλη αγορά του έτους, η MicroStrategy πρόσθεσε 660 επιπλέον BTC στα αποθέματά της, τα οποία επί του παρόντος κατέχουν πάνω από 125.000 BTC.

Σύμφωνα με το τελευταίο έγγραφο Form 8-K που κατατέθηκε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC), η MicroStrategy αγόρασε 660 BTC μεταξύ 30 Δεκεμβρίου 2021 και 31 Ιανουαρίου 2022. Η εταιρεία πλήρωσε 25 εκατομμύρια δολάρια για την τελευταία της αγορά, με μέση τιμή περίπου $37.865 ανά Bitcoin.

Η MicroStrategy κατέχει τώρα 125.051 BTC, τα οποία απέκτησε σε συνολική τιμή αγοράς 3,78 δισεκατομμυρίων δολαρίων με μέση τιμή αγοράς $ 30.200 ανά Bitcoin. Με το Bitcoin να βρίσκεται στα $38.500  περίπου την ώρα του τύπου, αυτή η τελευταία αγορά σημαίνει ότι η MicroStrategy εξακολουθεί να έχει κέρδη, παρά την πρόσφατη ύφεση της αγοράς.

Η αγορά σηματοδότησε την έναρξη του συνεδρίου ‘Bitcoin για επιχειρήσεις’ τη  ς MicroStrategy που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Η εικονική εκδήλωση θα δει την εισηγμένη στο NASDAQ εταιρεία να εκπαιδεύει εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σχετικά με τον τρόπο ενσωμάτωσης κρυπτονομισμάτων στις δραστηριότητές τους. Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Michael Saylor, η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η και 2η Φεβρουαρίου, θα διερευνήσει επίσης τα πλεονεκτήματα του Bitcoin στους εταιρικούς ισολογισμούς.

Εκτός από τον ίδιο τον Saylor, άλλοι αξιόλογοι ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Jack Dorsey ο συνιδρυτής του Twitter, ο Aubrey Strobel επικεφαλής επικοινωνίας στο Lolli και ο Phong Le ο CFO της MicroStrategy.

Η πρώτη έκδοση του συνεδρίου ‘Bitcoin για επιχειρήσεις’ ήταν μια τρομερή επιτυχία. Σύμφωνα με τον Saylor, η περσινή εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους CEOs από οποιαδήποτε εκδήλωση της MicroStrategy.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News