Δεν πρέπει να επιτραπεί στη Ρωσία να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις όπως ο τελικός του Champions League δήλωσε την Τρίτη ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Ο Τζόνσον, υπογράμμισε ότι η Βρετανία θα συζητήσει με τα αρμόδια διοικητικά όργανα, προκειμένου να εξευρεθεί νέα τοποθεσία για τον τελικό του Champions League , που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη τον Μάιο.

Ερωτηθείς εάν θα πιέσει για να μεταφερθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Τζόνσον είπε στους βουλευτές του: «Νομίζω ότι είναι αδιανόητο να γίνονται μεγάλα διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου στη Ρωσία μετά από… την εισβολή σε μια κυρίαρχη χώρα».

Η υπουργός αθλητισμού της Βρετανίας, Ναντίν Ντόρις είπε ότι η Βρετανία θα θέσει το θέμα στις ποδοσφαιρικές αρχές.

«Έχω σοβαρές ανησυχίες για τα αθλητικά γεγονότα που πρόκειται να διεξαχθούν στη Ρωσία, όπως ο τελικός του Champions League, και θα συζητήσω με τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα», ανέφερε σε μήνυμά της στο twitter.

«Δεν θα επιτρέψουμε στον Πρόεδρο Πούτιν να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα στην παγκόσμια σκηνή για να νομιμοποιήσει την παράνομη εισβολή του στην Ουκρανία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι