Με πλάτη τα -για τέταρτο συνεχόμενο τρίμηνο- καλά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, η μετοχή της Cielο (BMFBOVESPA:CIEL3) επιχειρεί εδώ και εβδομάδες μια ανοδική αντίδραση, έχοντας αυξήσει παράλληλα και τους ημερήσιους όγκους κατά 35% σε σχέση με τους μεσοσταθμικούς.

Έτσι, προσέγγισε τη μακροπρόθεσμη αντίσταση των 2,90 BRL, στους πρόποδες των 7 δισεκατομμυρίων κεφαλαιοποίηση.

Η εν λόγω αντίσταση οριοθετεί και την ζώνη υπερπώλησης στην οποία έχει βρεθεί η μετοχή μετά και την απώλεια των 3 BRL, ώστε να εικάζεται ότι μια πειστική επαναφορά πάνω από αυτά θα προσδώσει ώθηση, με επόμενο στόχο τα 4,10. Τονίζεται ότι μέχρι στιγμής, η μετοχή είναι ακόμα πτωτική, με το βραχυπρόθεσμο σήμα αγοράς να δόθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση στα 2,45, ένα επίπεδο που συνιστά και την επιβεβαίωση στο overshooting που δοκιμάστηκε δις. Το αυστηρό στοπ είναι κάτω από 1,98 σε ημερήσιο κλείσιμο, καθώς είμαστε ακόμα κόντρα στη μεγάλη τάση.

Όσον αφορά στα χρημ/κα μεγέθη, η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή για το δ’ τρίμηνο στα 0,12 BRL αυξημένα κατά 35,58% σε σχέση με τις προβλέψεις, με τα συνολικά έσοδα να φθάνουν σωρευτικά για το 2021 τα 11,69 δισεκ. BRL, κατά 9,72% ανώτερα της περασμένης οικονομικής χρήσης. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η μετοχή έγραψε λόγο τιμής προς κέρδη ανά μετοχή 6,91, με την αξία προς EBITDA να υπολογίζεται στο 5,92 και το καθαρό περιθώριο κερδοφορίας στο 10,72%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News