Στην ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον κορωνοϊό μέσω μη επιστρεπτέων επιχορηγήσεων, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, αναφέρεται, με ανάρτησή του στο twitter, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Ενισχύονται με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ Euro μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την Covid- 19. #Mε_σχέδιο στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται από επάλληλες κρίσεις. @AdonisGeorgiadi @yannistsakiris1»
Ενισχύονται με μη επιστρεπτέα επιχορήγηση συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ € μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επλήγησαν από την Covid- 19. #Mε_σχέδιο στεκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας που δοκιμάζεται από επάλληλες κρίσεις. @AdonisGeorgiadi @yannistsakiris1
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) March 11, 2022









![Λιανικό εμπόριο: Κάθε πέρυσι και καλύτερα – Καμπανάκι από ΕΣΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/lianiko-emporio-300x300.jpg)




















![Λιανικό εμπόριο: Κάθε πέρυσι και καλύτερα – Καμπανάκι από ΕΣΕΕ [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/lianiko-emporio.jpg)









