Με επικεφαλής τον Νίκο Μανομενίδη, η αμερικανική μεσιτική εταιρεία eXp Realty ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της στην ελληνική αγορά.

Η Ελλάδα είναι η 20ή εθνική αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η eXp Realty και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Michael Valdes «η Ελλάδα είναι μια ζωντανή αγορά με ισχυρές οικονομικές προβλέψεις που οδηγούνται από τον τουρισμό και τις εξαιρετικές ξένες επενδυτικές ευκαιρίες».

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η eXp Realty και γιατί έρχεται στην Ελλάδα – Ο ρόλος του Metaverse

Η ελληνική εταιρεία της eXp θα διευθύνεται από τον Νίκο Μανoμενίδη, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

«Το μοντέλο eXp οδηγεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα των ακινήτων και περιορίζει το αποτύπωμα άνθρακα, δημιουργώντας μια πιο βιώσιμη και κερδοφόρα πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του real estate», ανέφερε ο κ. Μανομενίδης.

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει τη δεύτερη από τις τρεις αγορές που η eXp Global πρόκειται να επεκταθεί το πρώτο τρίμηνο του 2022. Προηγήθηκε η Δομινικανή Δημοκρατία τον Φεβρουάριο και ακολουθεί η Νέα Ζηλανδία. Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022, η eXp Realty αναμένεται να έχει παρουσία σε 21 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών της γραφείων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2021 η αμερικανική μεσιτική εταιρεία επεκτάθηκε σε 9 νέες χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Πουέρτο Ρίκο, της Βραζιλίας, της Ιταλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Κολομβίας, της Ισπανίας, του Ισραήλ, του Παναμά και της Γερμανίας.

Η eXp Realty, βασική θυγατρική της eXp World Holdings εισηγμένη στον Nasdaq, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στον κόσμο με περισσότερους από 77.000 μεσίτες.

Ως εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, η eXp World Holdings επιβραβεύει τους επαγγελματίες του real estate με μετοχές εάν επιτύχουν τους στόχους παραγωγής και συνεισφέρουν στη συνολική ανάπτυξη της εταιρείας.

Η μεσιτεία, που βασίζεται στο cloud, τροφοδοτείται από τη Virbela, μια τρισδιάστατη εικονική πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στους αντιπροσώπους της εταιρείας να επικοινωνούν, να «συναντιούνται» και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο Metaverse.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα