Σε αναβάθμιση της μετοχής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε η Deutsche Bank καθώς οι εικασίες σχετικά με συμφωνίες που αφορούν ανταγωνιστές της στην αγγλική Premier League ρίχνουν φως στην αποτίμηση του συλλόγου.

H Deutsche Bank αναβάθμισε τη σύστασή της σε «buy» από «hold», με τον αναλυτή Κόνορ Μέρφι να διατηρεί την τιμή – στόχο των 18 δολαρίων ανά μετοχή, στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, αυξημένη κατά 37% από το τελευταίο κλείσιμο της Παρασκευής.

«Η αποτίμηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο χαμηλότερο άκρο στον κλάδο των αθλητικών και ζωντανών εκδηλώσεων», πρόσθεσε ο Μέρφι, «κάτι που πιστεύουμε ότι δεν δικαιολογείται».

Να θυμίσουμε επίσης ότι ήδη κατέθεσαν τις προτάσεις τους και οι υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι. Η διοίκηση των «μπλε», μαζί την κυβέρνηση και την Raine Group που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις είχαν δώσει το περιθώριο στους υποψήφιους, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Έτσι, πλέον η πώληση του συλλόγου μπαίνει σε πιο ώριμο στάδιο, καθώς από εδώ και στο εξής οι πλευρές που διαχειρίζονται την υπόθεση θα μιλάνε με νούμερα και επίσημες προτάσεις. Η πώληση της Τσέλσι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, με την ομάδα να ευελπιστεί να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα, ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στο κλαμπ…

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως «έσκασαν» περίπου 30 διαφορετικές προτάσεις! Από τις 30 ωστόσο η Raine Group την οποία έχει επιλέξει ο ίδιος ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να «τρέξει» τις διαπραγματεύσεις, θα κρατηθούν το πολύ οι πέντε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι