Mε συνοπτικές διαδικασίες, το μεγάλο κρυπτονόμισμα ταξίδεψε από την ασφάλεια των 37.000 δολαρίων στην ανασφάλεια των 30.000, καθώς η μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα πλαγιοανοδική κίνηση του 2022, που απάλυνε τον ήδη πληγωμένο εγωισμό του, χάθηκε πανηγυρικά.

Και μάλιστα, ο καταιγισμός πωλήσεων που ακολούθησε τη διάσπαση οδήγησε σε 6 συνεχόμενες πτωτικές ημέρες, ώστε πλέον να αντιμετωπίζει το μακροπρόθεσμο επίπεδο 29-30.000, με τεχνική και ψυχολογική σημασία.

Τα άμεσα αντανακλαστικά των αγοραστών στη χθεσινή ημέρα επιβεβαιώνουν τα παραπάνω ως προς τη βαρύτητα του επιπέδου, εικάζοντας πως θα επακολουθήσει σφοδρή μάχη εν είδει συσσώρευσης, με την αντίσταση να βρίσκεται στην περιοχή των 38.300, όπου και πιθανόν να επιβεβαιωθεί η εν λόγω πτωτική διάσπαση, παράγοντας και σήμα short με στοπ πάνω από 49.000 δολάρια και στόχο την περιοχή των 20.000.

Ενδεχόμενη προσπέλαση του επιπέδου των 29.000 θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην αγορά κρυπτονομισμάτων, με πολλά μαύρα σύννεφα να έχουν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα για το μέλλον αυτής της νέας αγοράς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News