Για 15η ημέρα, το μεγάλο κρυπτονόμισμα παραμένει καθηλωμένο σε ένα πολύ στενό εύρος τιμών μεταξύ 29 και 31.000 δολαρίων, φανερώνοντας και τη στρατηγική σημασία του επιπέδου.

Τεχνικά, αντιμετωπίζονται και πάλι οι μακροπρόθεσμες στηρίξεις που κράτησαν άλλες 3 φορές την ορμή των πωλητών την τελευταία διετία, εικάζοντας αρχικά πως οποιαδήποτε αδυναμία της αγοράς να απορροφήσει την προσφορά θα επιφέρει βαρύτατες απώλειες στο ταμπλό, καθώς ενέχεται τόσο η ψυχολογική επίδραση όσο και το επικίνδυνο μακροοικονομικό πλαίσιο της περιόδου.

Σχετικά με το κοντινό trade, η περιοχή των 29.000 καλά κρατεί, με το ενδοσυνεδριακό μάζεμα της 12ης Μαίου από τη γρήγορη βόλτα στα ακραία 26.900 να αποτελεί και το στοπ από τις αγοραστικές θέσεις.

Κάτω από εκεί, χάσκει το επίπεδο των 19.500-20.500, χωρίς να αποκλείονται και ακρότητες λόγω του χαρακτήρα της ενδεχόμενης διάσπασης, ενώ εάν προκύψει κάποιος καταλύτης που θα μπορούσε να αλλάξει τη βεβαρημένη κατάσταση, το κρυπτονόμισμα βρίσκει αντιστάσεις στα 31.460 και 32.890, ως πιθανά σημεία ρευστοποιήσεων των κερδοσκοπικών θέσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη πτωτική διάσπαση της απερχόμενης τάσης στα 37.300 και η συν αυτώ ακολουθία 5 συνεχόμενων κόκκινων ημερών δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, κάτι που αφενός θα λάβει χώρα σε επιστροφή έως το επίπεδο των 40.000, αφετέρου χάνει πιθανότητες να επέλθει όσο περνάει ο καιρός.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Kρυπτονομίσματα
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]