Πέθανε ο Άντι Φλέτσερ, ιδρυτικό μέλος των Depeche Mode. Την ανακοίνωση για τον «Fletch», όπως ήταν γνωστός, έκανε το ίδιο το συγκρότημα, με τα μέλη του συγκροτήματος να τονίζουν ότι είναι σοκαρισμένοι και γεμάτοι θλίψη.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι ο Φλέτσερ είχε μια «χρυσή» καρδιά, ήταν πάντα έτοιμος να παρέχει υποστήριξη στον καθένα, ενώ ήταν εκεί για μια ζωηρή συζήτηση, γέλια ή μια κρύα μπίρα.
Η σχετική ανάρτηση στο Twitter
— Depeche Mode (@depechemode) May 26, 2022
Ο Άγγλος μουσικός είχε γεννηθεί το 1961, έπαιζε πλήκτρα και ήταν από αυτούς που είχαν ιδρύσει το γνωστό συγκρότημα ηλεκτρονικής ροκ μουσικής.
Θυμηθείτε τον Fletch εν δράσει








![Χρηματιστήριο Αθηνών: Ποιοι έχασαν τη bull market – Οι μετοχές που παραμένουν φθηνές [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-133-300x300.jpg)


![Οι 10 εταιρείες με τα μεγαλύτερα ταμειακά διαθέσιμα στον κόσμο [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/cash-1.png)
















![Χρηματιστήριο Αθηνών: Ποιοι έχασαν τη bull market – Οι μετοχές που παραμένουν φθηνές [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-133.jpg)





![Ειδική παράταση της παραγραφής μετά την έκδοση απόφασης της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών [Μέρος 3ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/07/epidomata-euros-4.jpg)




