Μετά από 4 (!) εβδομάδες παραμονής της τιμής του μεγαλύτερου σε κεφ/ση κρυπτονομίσματος στη στενή ζώνη των 28.500-30.500 δολαρίων, επιτέλους ήρθε μια σοβαρότερη κίνηση. Και μάλιστα, η διάσπαση ήτο ανοδική, δίδοντας αντιστροφή του επιθετικά πτωτικού μεσοπρόθεσμου μοτίβου, και παράλληλα με την προαναφερθείσα μακρά παραμονή σε συσσώρευση, φαίνεται ενδιαφέρουσα η περίπτωση ανοδικής συνέχισης.

Ο πρώτος στόχος είναι τα 35.840 δολάρια με καλές πιθανότητες, και η στήριξη, εν είδει επιβεβαίωσης των 29.800 δίνει αγοραστικό σήμα με έξοδο κάτω από 28.300 σε παραμονή 8ώρου.

Ωστόσο, η συνδυασμένη αφήγηση της προσδοκίας αποσυμπίεσης των μακροοικονομικών αναφορικά με την ενίσχυση του δολαρίου, που επιδρά αρνητικά στην τιμή του κρυπτονομίσματος, και η κρίσιμη παρατήρηση πως η προαναφερθείσα επί μακρόν παραμονή στη ζώνη των 30.000 παραπέμπει σε μακροπρόθεσμη στήριξη που έχει ήδη δοκιμαστεί αρκετές φορές στη διετία, δίνει την αίσθηση ότι το Bitcoin μπορεί να “δει” πολύ υψηλότερες τιμές σε βάθος χρόνου, τουλάχιστον όσο δεν βγαίνουν πωλητές κάτω από την περιοχή των 28.000.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News