Η Ναόμι Οσάκα και ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν συναντήθηκαν ποτέ αθλητικά. Όμως, θα έχουν την ευκαιρία να «παίξουν» στην ίδια ομάδα, με την εταιρεία παραγωγής που θα δημιουργήσουν μαζί.

Διαβάστε επίσης: Το νέο τραγούδι της Μπιγιονσέ προκαλεί πονοκέφαλο στη Fed 

Η πρωτοβουλία ανήκει στην 24χρονη πρωταθλήτρια του τένις και κάτοχο τεσσάρων τίτλων Grand Slam που θέλησε να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο των media και των παραγωγών. Για το εγχείρημα της, η νεαρή Γιαπωνέζα, που μεγάλωσε και ζει ακόμη στις ΗΠΑ, θα συμπράξει με την The SpringHill Company, τον όμιλο πολυμέσων που έχει δημιουργήσει ο Αμερικανός σταρ του μπάσκετ και παίκτης των LA Lakers.

Διαβάστε επίσης: ΕΕ: Δημιουργία cloud για την ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά – Πρόγραμμα 110 εκατ. ευρώ

Η εταιρεία παραγωγής της Οσάκα, θα ονομαστεί Hana Kuma και θα δώσει έμφαση στην παραγωγή και ανάδειξη ιστοριών με πολυπολιτισμικό περιεχόμενο και προφίλ, όπως και ανθρώπων από τις μειονότητες. Θα ασχοληθεί με την παραγωγή ντοκιμαντέρ, αλλά και τηλεοπτικών σειρών.

Πάντως, η πρώτη της παραγωγή έγινε ήδη γνωστό πως θα αφορά ένα ντοκιμαντέρ, σε συνεργασία με τους New York Times, που θα επικεντρώνεται στην ιστορία της Πάτσι Μινκ, της πρώτης μη λευκής γυναίκας (ιαπωνικής καταγωγής, γεννημένης στη Χαβάη) που κατάφερε να εκλεγεί στο αμερικανικό Κογκρέσο, το 1964.

«Υπάρχει μια έκρηξη από δημιουργούς διαφορετικού χρώματος που έχουν πλέον τη δυνατότητα και μια τεράστια πλατφόρμα (για να αναπτυχθούν) σχολίασε η νεαρή Οσάκα, εξηγώντας πως στόχος της είναι «να φέρει στην ζωή» ιστορίες που θα κάνουν τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος να αισθανθούν πως εντάσσονται στην κοινωνία και συνάμα αποτελούν έμπνευση για τους υπόλοιπους.

Σημειωτέον πως η Οσάκα ξεκίνησε και ένα δεύτερο επιχειρηματικό εγχείρημα, ένα νέο πρακτορείο εκπροσώπησης αθλητών μαζί με τον σημερινό μάνατζερ της, υπό την ονομασία Evolve. Μάλιστα, η εταιρεία ήδη ανακοίνωσε το πρώτο όνομα που θα προστεθεί στις τάξεις του, πρόκειται για τον ελληνικής καταγωγής αυστραλιανό τενίστα Νικ Κύργιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Ναόμι Οσάκα αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, με έσοδα που το 2020 έφτασαν τα 37 εκατ. δολάρια.

Αθλητικά, η νεαρή αθλήτρια δεν αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Γουίμπλετον, ενώ κόπηκε από τον πρώτο γύρο στο Γαλλικό Όπεν, τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport